Câinele huskey este un câine puternic şi se poate înfuria repede.Chiar dacă l-ai răsfăţat şi iubit animalele(în special câinii) percep altfel mâncarea.Cel mai ok ar fi să vă purtaţi şi mai frumos cu el. Să nu mai treceţi pe lângă el cu carnea în mână sau chiar oase.El crede că acele lucruri îi aparţin.Şi de asemenea câinele tău a prins o oarecare frică, acum pentru tatăl tău.Chiar dacă el a muşcat.Aşa că îl sfătuiesc pe tatăl tău să se ducă şi să îl mânghâie uşor pe cap. Dacă pare că vrea din nou să muşte să ţină pumnul strâns. Dacă v-a reuşii să îl mânghâie îi va transmite câinelui o stare de siguranţă. Sper că te-am ajutat, nu te îngrijora pentru tatăl tău..se mai întâmplă. -kisses.; d
Mi imi e mai mult de caine ca saracutu so simti vinovat las pe tata ca i trece rana da nu vrea sa il mai bage pe cutu in seama si i-a zis ca nu vrea sa il mai vada. om incapatanat
NU! Clar nu e normal. Unii caini sunt foarte zgarciti privind mancarea, dar muscarea stapanului nu e ceva normal.
Buna.
Cainii sunt imprevizibili. Probabil fiindca a fost rasfatat s-a obisnuit asa si poate credea ca tatal tau vrea sa-i fure mancarea sau asa ceva. Daca e prima oara, nu cred ca e ceva grav. Si mai ales fiindca e husky, un caine mai "nervos".
Sper ca te-am ajutat.
Nu e normal ce s-a intamplat.
1. A facut asta fiindca nu stie care ii este locul in ierarhie. Ca si in haita trebuie sa existe un sef, acesta fiind unul din voi, urmatorul loc trebuie ocupat de restul familiei, iar ultimul loc va trebui sa fie cainele. In momentul respectiv, cainele l-a muscat fiindca a crezut ca-i va lua mancarea.
2. Un alt motiv pentru care a facut asta este ca el considera masa respectiva fiind ultima, fiindca ori la voi ori de unde l-ati luat probabil primea hrana din an in parte sau ceva asa de bun.
Cainele trebuie educat pentru a avea respect fata de voi, dar si voi sa-i oferiti respect si sa-l considerati un membru al familiei. Daca nu va fi educat s-ar putea sa aveti probleme cu el, mai ales daca e agresiv la mancare.
Uita-te pe net, pe youtube ca sunt multe informatii cum sa dresezi un caine(educi).
Nu clar ca nu este un caine trebuie sa-si respecte stapanul nu sa-l muste.Si eu am 2 pitbulli si un rottweiler si nu am patit vreodata sa incerce sa ma muste sau sa maraie la mine cand ma vad sar in sus de bucurie cand le dau sa manance si eu tot carne le dau le cumpar de la macelarie dupa ce termina vin si-mi dau o limba toti 3 si dupa cum is cu burtile umflate se pun la soare si somn . Cainele tau se vede ca nu stie de frica nu a fost batut niciodata da un pic de bataita nu strica un caine trebuie sa stie cine este seful in haita si sa te respecte, mai aud pe astia ca vai pitbuli is caini rai si ca-si ataca stapanul si prosti de a lor si uite eu n-am patit niciodata cu ai mei asa si a tau e husky .