Nu să turbe, sa turbeze, si nu, nu poate, daca e tinuta in casa pisicilor le place in casă la caldură iarna la sobă sau sub plapumă, si vara afara pe ciment sau gresia din balcon, depinde ce ai.
Nu..Ma rog nu trebuie sa o tii numai su numai in casa ca saraca pisica. Mai scoate din cand in cand ( o data pe saptamana) afara, in scara blocului. Acum la moda, s-a inventat lesa de pisici. Ai grija de ea sa nu turbeze! Bafta
Pai sambata si duminica merg cu ea afara doar cand ploua nu
Cum dracu sa turbe ) O ia ametu NU are cum sa turbe pana mea cum poti pune intrebarea asta? La petshop stau cate 2 -3 luni intr-un acvariu de 1 m pe 1m si nu le ia nici dracu si nu turba... BAfta cu pisica. Vezi daca o gasesti pe spate c spume la gura si tremura inseamna ca a turbat )))
Daca o ti numai in casa s-ar putea sa fie putin mai rea adica sa zgarie mobila perdele etc., dar daca o lasi si pe afara nu o sa turbe ca si fratele meu are 8 pisici si le tine in casa si nu au nimic dar le lasa si afara...Succes!
In Weekend o duc afara tot timpul doar cand ploua nu
Nu o sa turbe pisica daca o ti in casa, dar sunt unele pisici care nu suporta sa stea in casa si orbesc, am patit eu o data cu o pisicuta a orbit si m-am dus cu ea la veterinar si mi-a spus ca a orbit din caza ca este tinuta afara, mi-a recomandat sa o scot a fara ca o sa isi revina. Si asa sa si intamplat dupa cateva zile si-a revenit "afara". Dar sa turbe nu.
Sambata si duminica o duc tot timpul acasa doar cand ploua nu
anonim_4396 întreabă: