| Lightning1997 a întrebat:

Daca transporti pisica un drum mai lung de cateva sute de km, cat de stresant e pentru ea? As vrea sa iau de la cineva, numai ca sta mai departe. Mi-o trimite din alta parte a tarii, cine a mai luat asa? Cum a ajuns pisica?

6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Depinde foarte mult de pisica.
stiu pisici care nu au un stres in masina.
pisica mea spre exemplu daca o duc 10 minute cu masina intra in panica maxim.

| Dismally a răspuns:

Este foarte stresant pentru ea dar va supravietui.

| BabaOarba a răspuns:

In general pisicile sunt stresate de mersul masinii. Mai ales daca sunt bagate in custi.

Sute de km? Pisicile si cainii sunt animale indeajuns de inteligente incat sa aiba si probleme psihologice. Eu nu as risca asa ceva, decat daca ar putea fi transportata de catre cineva specializat pentru asa ceva, cu un transport care sa reduca stresul.

btw, cunosc caini care au murit in urma stresului provocat de petardele de revelion...

| Felys a răspuns:

Daca sunt obisnuite cu plimbarea in masina nu au probleme dar daca acel drum il fac pentru prima data, cu siguranta va fi foarte traumatizant.Totusi pentru a reusii trece cu bine ai putea merge la un veterinar inainte de drum sa ii faca un tranchilizant care dureaza mai multe ore asa fel sa stea linistita si sa nu aiba probleme la transport

| Lukasssz a răspuns:

Da

| Eireann a răspuns:

Depinde de pisica, cum spunea cineva. Eu am dus-o pe a mea cu avionul si nu a avut nimic dar altele sunt mai sensibile. Nu recomand tranchilizarea, veterinarul care i-a facut pasaportul a zis ca e prea riscant.