| AcidCuSange a întrebat:

Dati-mi porecle frumoase pentru numele (sa nu fie de pitsi):Casandra, Simona, Larisa (ceva legat de bebe vreau aici), Doriana, Ionela, Roxana, Bianca.Si vreau sa fie ca un fel de alinte dar dragute. (de ex:bebe, iubire...chestii pentru ca imi iubesc mult colegele si vreau sa le pun porecle!)

4 răspunsuri:
| Tourniquet a răspuns:

Numele acestea sunt foarte frumoase. De ce sa le pui porecle? De exemplu Casandra este un nume atat de frumos incat nu-i pot gasi porecla. laughing

Casandra : Casy, Candra, Sandra.
Ionela (Ioana banuiesc) : Ioa, Ioio.
Simona : Symo, Simy, Nana, Mona, Simo, Sima.
Larisa : Lary, Larienne, Larybebe, Arisa.
Doriana : Dory, Riana.
Roxana : Rox, Roxy, Roxa, Oxana.
Bianca : Bya, Bi, Bibi, Biencuta, Biuta, Bie.

| geoka23 a răspuns:

Si pisi este o porecla frumoasa? dupa mine nu.Credca pentru fete ingeneral e ceva iritant, sau asa cred.Deci pentru Casandra ar veni ceva frumos (Xandra,alexa,Kasy, ce vine de la (CASA) si sa nu spunem CASA spunem Kasy.)Pentru simona ceva de genu ar merge (Simo, Mona.Simon si folosestel in engleza ce o consider alnitare pe baza prieteneasa) Larisa, ei bine urmatoarele(Iris.Lara) cele mai frumoase folositewinking. Pentru celelate nume nu am gasit expimari corecte ale nuantei,daca ma intelegi,ce vreau sa zic doar ai putea sa le spui ca intre fete. (Iubitzica,bubulina,mumusica, alintuta.)Si multe alte expresii folosite in stil prietenesc, de catre voi fetele.caci nu-i poti spune unei pritene (fata de cisterna ) este inuman si injositor.Viata lunga si prospera.

| Milliii a răspuns:

Cassi, simo, lari, dori, lili, roxi, bibi. poreclele se pun atunci cand cunosti acea persoana si acea porecla chiar i se potriveste.

| Laroo a răspuns:

Casandra: Andra Casy CAsandroo laughing
Simona: symy symo symonutzz
Larysa: lary lola lila larizzutzz laady laly biloo laly... laughing
Doriana: dory direa riana dorinella
Ionela: iony ionelloo [aici nu imi vin multe in minte time out sad]
Roxana : roxy xana ryxo [laughing] anaxor [inversul tonguelaughing]
Bianca: byby bya bobo byencutzza, biloo bya, si nu mai stiu /.
sper ca te-am ajutat si ti-am fost [macar un pic] de folos.te pup/...
PS: si pe mine ma cheama larisa