Citeste tot daca vrei sa mai joci metin.
In primul rand hack-urile sunt pentru prosti, pentru cei care nu's in stare sa termine un joc cum trebuie.
Acum, TOATE hack-urile pe care le gasesti pe net pentru metin2 sunt proaste.
Daca vrei sa folosesti un hack trebuie sa te lupti cu sistemul anti-hack al metinului, pentru ca mai nou are unul, daca nu cumva ai observat deja.
Nu poti folosii nici un hack daca nu stii sa "hack-uiesti" sistemul acela, si nu e treaba pentru un copil ca tine (din cate vad in poza).
Plus ca 9 din 10 hack-uri pe care le descarci de pe internet sau pe care le primesti de la tipi care zic "Hei frate vrei un hack bun?" sunt keyloggere.
Daca esti prea mic si inca nu ai auzit de acest termen, pai este un program creat de cineva cu putine cunostinte in calculatoare, pentru ca nu trebuie sa fi un geniu sa le faci.
Ce fac ele? Pai atunci cand tu introduci username si parola, ori le trimit la cel care ti-a dat "hack-ul" prin e-mail fara sa stii ori iti baga o eroare in pc, care-ti trimite username-ul si parola de la metin peste tot, in metin, pe mess, pe net, oriunde poti scrie in acel moment, fara ca tu sa apuci sa faci vreo miscare.
De fapt, inainte ca tu sa apuci sa faci vreo miscare, deja jumate din cei pe care-i cunosti iti v-or stii parola si username-ul de la metin.
Asa ca mai bine uite inainte sa-ti pierzi contul.
Iti zic din experienta, cand aveam 11 ani am incercat sa fac acelasi lucru si mi-am pierdut cateva conturi de lvl 30, 50 si 55.