| tomastetta a întrebat:

Dati-mi va rog rase de pisici care se tin in casa si cum se imgrijesc si nume(femela) dau funda la cele mai multe raspunsuri. PS.sa fie usor de ingrijit pentru ca va sta si singura acasa.

3 răspunsuri:
| ItachiUchiha a răspuns:

Maidaneza
Siameza
Birmaneza
Agelica
Botosica
Dragutica
Mititica

| DomnulPinguin a răspuns:

Scotish fold. happy

| Claudiiiaa a răspuns:

Eu am o siameza care este adorabila! este foaaaarte afectuoasa! siamezele sunt cele mai dragute! dar sa nu confunzi cu birmanezele! am avut o birmaneza care ataca pe toata lumea! pe siameza mea o cheama mitzy, stie sa faca aport! ii arunc o jucarie si mi-o aduce inapoi si da cu labuta pe piciorul meu ca sa i-o arunc din nou! si ii place sa se uite la televizor cu mine! (si ii place si violetta, dupa cum vad ca iti place si tie!), nu trebuie neaparat sa fie rasa pura ca sa fie draguta, e cam singura rasa draguta, cele pufoase ca birmaneza si angora sunt rele! siameza e desteapta,
siamezele nu mananca mult, sunt usor de ingrijit, iubitoare si foarte desteptee, poti sa ii dai nume si sofi, puffy, pixie, ally, ellie, sau amy! sper ca te-am ajutat! si daca vrei sa nu dai bani pe una, cauta pe www.adoptiipisici.ro, sigur gasesti una! de obicei cele care sunt corcite cu o siameza sunt super! la fel ca una de rasa, sau mai draguta!