Clasa mea e cea mai tare
Perdele rupte ea are,
Scaune scrise cate vrei
Si baietii se cred zmei!
Ne jucam pe telefoane,
Comentam la profesoare,
Catalogu-i plin de 4
Si e vai de el saracul.
Bancile-s mazgalite
Si caietele-s jerpelite.
In orice pauza ne batem intre noi
Si diriginta vine in pas vioi!
Usa am rupt-o,
Geamul l-am spart,
Oglinda... a cazut...
Mai e ceva de rezolvat?
Dulapurile-s negre de atata lupta
Si in spatele lor cine se mai uita?
Pe jos e murdar,
Ferestrele sunt gri
Si culoarea perdelelor
Cine o mai sti?
Ne lipim de banci
In fiecare dimineata,
Ne ducem la cos
Si ni se face greata!
Perdeaua a cazut in cap
Colegului meu,
Dar nu cred ca il doare
Ca el de cap e greu!
Peretii sunt murdari
De cerneala si creion
Si pe tavan mai zboara
Cate-un avion!
Stim ca facem rau
Dar nu ne putem abtine!
O sa ne schimbam!
Dar incepand de maine!
sau.
Tatal Nostru din cancelarie,
da-ne noua pauza de 30 de minute,
precum in vacanta asa si la scoala.
Si iarta-ne noua orele chiulite,
precum iertam si noi parintilor nostri
ca nu ne dau bani de patru ori pe zi.
Da-ne noua note bune si azi,
si maine, si in vecii vecilor,
Amin!
. Bafta`;*
Buna!
A-nceput de ieri sa cada
Cate un elev pe strada
Si mai cad in continuare
De a tezelor teroare.
Ca au profa la romana
O vaca nebuna,
Si la mate un mistret,
O clasa ca un cotet.
La fizica si chimie,
Cate-o sperietoare vie,
Numa trei stiu ca sa puna
Si sa urle pan? la luna.
La istorie, ce sa faci,
Profa te scoate din draci,
Ca la teze si lucrari
Da note la? domnitori?
Iara al? de geografie,
Dobitoc de cand se stie.
La civica un magar,
Vanzator la aprozar,
Vine ca sa ii invete
Ca-n guvern sunt numa zdrente.
La muzica un tembel,
Canta numa pentru el,
La desen o sclerozata,
Vrea doar opere de arta.
La latina au o ciuma,
Mananca doar matraguna,
Se uita la tine-o data
Ai cosmaruri viata toata...
Ora de dirigentie=Stirile ProTv. ora de mate=Misiune imposibila.fituica=te uiti si câstigi.suflatul=înca o vorba sa-ti mai spun. vacanta=am mai întalnit si români fericiti.nota 10=fenomen paranormal.nota 3=chestiunea zilei... elevul silitor=specie rara. elevul chiulangiu=tânar si nelinistit.chiulul=disparitie în 5 minute.sedinta cu parintii=întâlnire de gradul 3.cine e de acord cu asta sa dea mai departe.
uite inca cateva.
Doamne, Dumnezeul Meu, Da-mi vacanta Tot Mereu, Fa Din Doua Un Semestru, Fa Din Mine Un Maestru, Fara Scoala, Fara Teme, Fara Mate, Nici Probleme. Sau Macar Daca Se Poate Subiectele La Mate, Dar Cu Tot Cu Rezultate. Dumnezeu, Cu Mila Ta.
Bafta;*
Sii :*
Reguli de-ale elevilor: Elevul nu copiaza, el se documenteaza. Elevul nu citeste bilete, se informeaza. Elevul nu este neatent la ore, ci studiaza mediul inconjurator. Elevul nu greseste, el isi pune la incercare profesorul. Elevul nu chiuleste, e nevoie de el in alta parte. Elevul nu, fumeaza el isi caleste plamanii. Elevul nu doarme, ci reflecteaza. Elevul nu vorbeste, el gandeste cu voce tare. Elevul nu mesteca guma, el isi intareste dantura. Elevul nu injura, se descarca. Elevul iubeste scoala, dar in timpul vacantei.
Hai sa dam mana cu mana/ Cei cu 4 la romana/ si cu 2 la geografie/Dao draq de chimie/ Hai sa copiem vecine/ Vino-ncoace langa mine/ Da fitzuica la un loc /Amandoi s-avem noroc/ AMANDOI URAM FRANCEZA amandoi uram engleza /Mate chiar ca ne framanta/ Si diriga nu ne-ncanta/ Unde-i unul nu-i putere/ La suflat si copiere /Unde-s doi puterea creste/ S-apoi nota se mareste
si cam atat :*
Baftăă.:*
Inima mea bate! Nu mi-am scris la Mate Si nici la Romana De o saptamana… Si la Geografie... numai mama stie! La Religie-s prostu’: Nu stiu Tatal Nostru. Chiar si la Engleza Vorbesc in Chineza! TOCILARII TAC SI INGHIT…iar NEBUNII il trimit!
Aly scuze ca ca m, a ba gla intrebare ata dar te rog dai add la acest id: lexylyzu2000 am ceva de discutat cu tine nu de rau dar asa sper sa dai accept am vazut la intrebare cu papagalii si vreuau sa tik zic ceva. :8 sunt fata stai linistita
MasuStefaniaAlexandra întreabă: