CRISTINUTA DRAGA!
Tu esti o fetita frumoasa care iubeste cu adevarat aceasta catelusa. Si sunt convins ca si catelusa te iubeste cu adevarat!
Nu este cazul sa faci acum acoperis pentru tarc fiindca nu tarcul rezolva problema. Acum va trebui sa stai cu ea, sa o ingrijesti si sa o supraveghezi cat mai mult posibil astfel incit sa nu-si rupa atele.
Acea zona cusuta cand incepe sa se vindece o mananca si de aceea ea se linge si vrea sa indeparteze atele.
Deci supraveghere maxima iar in momentul in care constati ca s-a intamplat din nou te duci repede la medic.
Si acum, frumoasa domnisoara, uita-te la mine! Stii de ce sunt eu asa frumos? Pentru ca stapanul meu ma iubeste cum n-a iubit niciodata si are mereu si mereu grija de mine!
Eu iti doresc ca surioara mea sa se vindece cat mai repede.
Succes!
Ei bine da ar trebui sa ii faci acoperis la tarc si pentru catelusa ar trebui sa iti cumperi un con din acela mare nu stiu cum se numeste care se pune in jurul gatului ca sa nu se mai scarpine sau sa se linga dar nu stiu daca se gaseste la noi in tara... ahhh imi pare rau nu prea stiu ce sa faci sper ca te-am ajutat si eu putin mult noroc cu catelusa
Spal-o ea se linge din instinct fiindca o incomodeaza... ia-o in casa, ingrijeste-o... n-o lasa singura eventual cere la veterinar ceva sa ii pui pe labuta, sa nu se linga dar sa n-o doara, si s-o faca sa se simte mai bine. un ulei, o crema, ceva (nu vreau fundite, sper doar ca te-am ajutat:*)
Hello :*:*
daca poti, ia-o in casa deoarece afara sunt bacterii care ar putea agrava situatia.
fa-i un culcus langa patul tau sau ia-o chiar si in pat.
trebuie sa ai mare grija sa nu se mai linga acolo. poti sa ii pui chiar si un bandaj steril ca sa nu poata sa ajunga la rana.
tot ce trebuie sa faci este sa ai cea mai mare grija de ea si sa stai cu ea mai tot timpul.
succes.
fundita? :*
Cum ai spus tu trebui sa ii faci acoperis iar unde are rana bandajeaza cu ceva, ar trebui sa o duci la un medic veterinar el o sa iti spuna ce sa faci mai bine
pana atuci sa ai grija de ea si eu am o catelusa si nu stiu ce m-as face fara ea
multa sanatate in continuare
Eu cred ca ar trebui sa-i pui acoperis la tarc, mai bine si pentru voi, si pentru ea [voi: nu va mai faceti griji pentru ea ||| ea: nu se mai loveste]. ca sa nu se linga poti s-o dai cu o crema speciala [are un gust groaznic :-& si nu cred ca se mai linge -asa mi-am scapt eu cainele sa se mai linga la o laba unde avea o buba-]. Daca nu vrei sa o dai cu crema aia te poti duce la doctor sa-l intrebi pe el/ea ce sa faci . Funda? plzzz
sper ca te-am ajutat. mi-e mila de cutu tau ca s-a lovit [nu e vina ta!] :]
Criss i-ai dat un sfat foarte bun si pentru asta u meriti fundita ...ar mai trebui sa o duci la veterinar din cand in cad sa vezi daca totul e bine
Buna! ca sa nu se mai linga pentru binele ei pune-i ceva piscator precum ardeiul iute.ar trebui sa ai punet acoperis pentru binele ei.
Cel mai bine ar fi sa ii iei un gulers dintr-acela care se gaseste la pet-shop(e ca un con cu o circumferinta mai mare si destul de lung). Cand mananca si bea apa i-l scoti(ca altfel nu are cum sa manance, apoi i-l pui la loc.
ATENTIE! Supravegheaz-o NON_STOP!
SA NU DAI CU NIMIC iute pe rana cum a scris cineva mai sus. Vei agrava situatia. Iar cu spalatul nu stiu cat rezolvi, pentru ca se linge ca o doare.
In primul rand ar trebui sa o duci la o consultatie la veterinar sa vada daca mai e cazul sa o coasa la loc sau s-a vindecat destul de bine si nu mai are nevoie de cusatura.
K sa nu se mai linga cumpara-i tot de la farmacia veterinara un guler din ala gen palnie de pus la gat, ca sa nu mai ajunga sa le linga. Eu chiar ma mir ca nu i-a pus veterinarul de la inceput.
K sa nu mai sara din tarc poti sa-l acoperi sau poti sa incerci sa o scoti mai des din tarc. Ea isi doreste libertate, iar daca o va prima mai des nu cred ca va mai fi tentata sa-si ia singura portia de libertate.
Daca deja incepe sa aiba chef de joaca inseamna ca se recupereaza f bine si nu trebuie sa-ti faci griji. Daca crezi ca nu e cazul sa o mai duci la veterinar, macar pune-i pe rana cateva picaturi de albastru de metil ca sa nu se infecteze si pune-i guler pana se inchide rana.
Sper sa se faca bine cat mai repede!
Aici ai nevoie de un medic veterinar, pana atunci poti folosi.betadina diluata in apa si ii aplici o crema cu antibiotic "Fucidine" (fusidate de sodium). iar ce-l mai imp eu nu o lasam afara in nici un caz.