Www.grishko.ru de aici imi luam eu poantele costume si flexibili sunt foarte bune si de calitate... sper sa iti fie de folos... x.o.x
1.Nu poti da doua fundite
2.Nu am inteles nimic din intrebarea ta
3.da-mi funda
4. uita-te la nr 3 :->
Sunteti total pe langa! Unu pot da doua fundite celui ce imi raspunde calumea mai pun o intrebare aiurea isi pune raspunsul acolo si ii dau funda. Nu intelegi pentru ca habar nu ai despre ce vorbesc! Normal ca e absurd atunci cand nu pricepi. Nu e asa SecretKiss si Alle? clar sunteti total pe langa. Inca astept raspuns. Bineinteles de la persoanele care inteleg intrebarea. Poante *(poante =-papucei aceia speciali pentru balet)
Si te-ai simtit mai bine ca ai jignit acum? Cred ca ti-ai pus singura eticheta " en pointe " in alta limba daca vrei...
Haiii nu mai comenta la mine ca e absurda intrebarea... poante pentru balet. crezi ca sta cineva sa iti gaseasca tie asa ceva.
Asa vroiai tu sa te scoti? ca habar nu ai avut despre ce vorbesc si te-ai bagat in seama aiurea?
Alexandra draga vezi de treaba ta. Pentru asta e TPU. Uita-te putin la intrebarile tale!
Da nu te intereseaza pe tine de intrebarile mele ma fata)... Sunt oricum mai normle. Cand ai dat tu primul' raspuns ai zis Alle... eu aveam numele ala asa ca daca nu stii taci! si cred ca e mai bine sa taci ca esti o proasta scuze, da asta esti si poti sa ma contrazici cat vrei ca nu te face mai desteaptaLuati-as baletu' la tranta!