| bryosyka a întrebat:

DAU FUNDA! Buna! Am o catelusa shih-tzu. Are 10 luni si azi am observat pentru prima oara ca i-a venit ciclu. Parul este murdar cu sange in jurul ala, am pus-o in pat si a murdarit cu pete mici de 3 ori cearceaful si in locul ala este cam cat o minge de pin-pong umflata. Nu stiu ce sa ii fac daca sa o scot la plimbare sau nu. Cat tine? Si nu stiu de ce i-a venit acum ca am auzit ca in general se intampla la cam pe la 6 luni. Cred ca este prima oara cand ii vine ca pana acum nu am observat sper ca am vazut la timp si ca nu i-a venit de mai mult timp. Astept raslunsurile voastre. Dau funda!

Răspuns Câştigător
| ImCalledLamă a răspuns:

Te duci cu catelusa in brate la tati si ii arati ce are. Poate el se pricepe sau te duce cu ea la vet. Nu trebuie sa risti. kiss

11 răspunsuri:
| Elena9328 a răspuns:

Si nu stiu de ce i-a venit acum ca am auzit ca in general se intampla la cam pe la 6 luni...si are 10 luni? Scrie corect si dupa intreaba

| bryosyka explică (pentru Elena9328):

Mai greseste omul ....nu-i lua capul! Periculoasa mai esti! ''gramaticala '' lumii! M-am grabit sa scriu intrebarea ca eram ingrijorata de catelusa! Repede mai tragem concluzii!

| Elena9328 a răspuns (pentru bryosyka):

Am zis ca pe viitor sa fii mai atent happy tongue

Eu nu vad ca scrie asa ceva in primul raspuns dar ma rog ....cum vrei tu!

Inseamna ca esti oarba.te pup

Nu inseamna ca sunt oarba, inseamna ca esti tu putin cam nesimtita! Tu in raspuns mi-a dat fraza pe care eu am scris-o si apoi ai zis : " invata sa scrii corect si apoi sa pui o intrebare" ceva de genul asta ai spus. te pup!

Si care e problema? nu i adevarat ce am zis, bine ca sunt nesimtita da macar te ajut sa vezi unde gresesti ca pe viitor sa fii mai atentawinking

| ImCalledLamă a răspuns:

Mergi la vet cu ea.

| bryosyka explică (pentru ImCalledLamă):

Pai nu prea as merge ca imi e rusine sa ii spun asa ceva....crezi ca e grav?

| ImCalledLamă a răspuns (pentru bryosyka):

Zici ca are o umflatura acolo? ...Mai bine mergi, de ce sa iti fie rusine? Pentru asta exista vet.

| bryosyka explică (pentru ImCalledLamă):

O sa vad ce fac si daca se inrautateste situatia probabil voi merge problema e ca eu stau cu tati si imi e jena sa ii spun lui, dar altuia!?

| ImCalledLamă a răspuns (pentru bryosyka):

Te duci cu catelusa in brate la tati si ii arati ce are. Poate el se pricepe sau te duce cu ea la vet. Nu trebuie sa risti. kiss