| RalucaNiță a întrebat:

Dau funda pentru cel mai bun raspuns. Nu inteleg daca abatorul este locul unde unde se taie vitele destinate consumului si se prelucreaza carnea proaspata...de ce si caii ajung acolo?

Răspuns Câştigător
| beatrice9849 a răspuns:

Deoarece de acolo carnea ajunge la centrele comerciale.Sunt oameni care consuma carne, dar nu cresc propriile animale ca sa le taie singuri acasa.Este adevarat ca sunt si unii oameni psihopati care dau caii care nu mai sunt in putere, la abator si apoi vand carne sub pretextul ca este de :vaca, vita..etc.Este crud sa faci asa ceva, dar nimeni nu se gandeste la asa ceva, decat la cum sa o prepare ca sa fie mai gustoasa!

7 răspunsuri:
| 20ionel20 a răspuns:

Este ilegal cu caii doar cu animalele ca oi porci vite...

| KubetiiOO a răspuns:

Fiindca bietele animale care sunt bolnave sau abandonate, le baga in abatoare pentru ca nu mai au ce sa faca cu ele, le taie(ma doare sa spun) si apoi le dau pe piata spunand ca este alta carne in afara de cal, ca daca ar fi de cal nimeni nu cred ca ar cumpara, si la ei nu mai iese''banutul''. Doamne cum am ajuns, acum unii sunt in stare sa-si omoare familia si copii pentru bani. Ofofofcrying. Sper ca ti-am fost de ajutor. Funditahappy?

| gabryelm3 a răspuns:

Am auzit si eu de chestia asta,poate ca este ilegal, asta nu stiu, insa moral nu este cu siguranta, cum unii oameni care au cai ii duc la abator atunci cand imbatranesc sau se imbolnavesc, nu cred ca sunt prea multe de spus despre lucrul asta decat ca este foarte rau.

| RalucaNiță explică:

Ce oameni sad nici nu vreau sa ma gandesc ...bietele animale sad

| Killala21 a răspuns:

Si carnea de cal se consuma si e printre cea mai sanatoasa carne...

| RalucaNiță explică (pentru Killala21):

Mananca tu...

| Killala21 a răspuns (pentru RalucaNiță):

Manancwinking