Eu am bichon frise. bichonu-l frise nu naparleste ceea ce este bine pentru cei alegrici la par.parul la bichon frise nu este asa de mare, ci este mai mult cret, ceea ce inseamna ca trebuie sa il peri de 2-3 ori pe zi, dar asta cand este mai mare si incepe sa i creasca blanita si sa se faca creata...eu ma inteleg foarte bine cu catelul meu, este baiat si il cheama toto si are aproape 4 luni.chiar daca are aproape 4 luni, este un jucaus si ii iubeste pe toti cei din familie si nu reactioneaza urat la intalnirea cu alte animale. sper ca te-am ajutat! bafta
Iti sugerez Havanez.Este special la forma corpuliu, la forma ochilor si are blana ondulata.Are multe varietati de culori.Nu e pretentioasa decat la mancare(mananca doar bobite si legume, orez la cuptor) si trebuie dus la veterinar pentru a i se taia unghiile, pentru a smulge parul din urechi, pentru controlul ochilor.Vaccinurile se fac la inceput la distanta de 2 saptamani(6 saptamani, 8 saptamani, 10 saptamani) apoi se mai face unul la un an.Un Vaccin costa 10-15 lei.Havanezul este cainele international al Cubei.Este o rasa foarte afectuoasa si nu creste mai mare de 30-32 cm.Credema e absolut superba...am si eu o fetita havanez care acum are 3 luni si jumatate...stie o gramada de comenzi(jos,sari, vino, sezi, pleaca, mananca etc.)
Eu am un english cocker spaniel dar inainte de asta am vrut sa imi cumpar un bichon. Dupa parerea mea bichonul havanez este cel mai sweeeet :*
Eu iti sugerez sa iti iei bichonul care iti place cel mai mult daca au blana prea mare poti sa ii tunzi eu am un chaniche si asa fac cand ii creste blanita prea mare