Cumpărați 2 fete, ele nu se bat si nu se înmulțesc, dar vezi sa NU fie sirieni ei nu sunt sociabili (daca vei tine 2 sirieni se vor omorî in lupta). Daca îți iei 2 masculi cel mai probabil se vor lupta si se vor lovii, apoi s-ar putea sa moară. Iar daca îți iei un mascul si o femela ii vei chinuii degeaba.
Apropo sa nu ceri informații de la petshop s-ar putea sa te minta si sa îți iei ce nu ai nevoie!
Sper ca te-am ajutat si am o întrebare, in ce cușcă ii ții? Eu îți recomand sa îți iei o cutie care are 130 de litri e ieftina si buna, poți sa te uiți la tutoriale pe net "DIY bin cage".
Ii tin intr o cusca de 40 pe 60 de cm. Am inteles ca minimul tr sa fie de 1000 de cm patrati.
Nu prea are importanta, consulta un om care lucreaza la pet shop, el ar trebui sa fie in cunostinta de cauza. In schimb, mi s-a spus ca cel mai bine este sa ai un baiat si o fata (inevitabil vor face pui). Initial imi cumparasem o fetita, iar cu timpul a devenit foarte nelinistita, a trebuit sa ii cumpar pereche si m-am trezit cu 7 hamsteri in cusca intr-o dimineata. Succes!