| lauraolivia a întrebat:

DAU FUNDITA.Am si eu o mica dilema.Cateaua mea rottweiler este gestanta in 61 de zile dar nu inteleg de ce nu mai fata.si-a facut loc de 3 zile, colostru are de 4 zile, burta s-a lasat iar temperatura este de 37.5 si nu stiu ce sa fac.Chestia e ca de cateva zile are si niste scurgeri incolore nu tot timpul, da are. oare va fata singura sau sa merg cu ea la veterinar(chit ca stau la 20 de km de oras)...Parintii spun ca sa nu imi fac griji ca nu e nimic grav,, dar eu stiu. URGENT

Răspuns Câştigător
| Roby67 a răspuns:

Nu este de bine daca pierde apa, ceea ce inteleg eu din ce spui tu. Daca raman pui fara apa, mor si cateaua este in mare pericol. Eu as consulta cat se poate de repede un veterinar bun. Cazul ideal ar fi sa vina veterinarul la tine acasa, nu sa mergi tu cu cateaua la el.
Tine-ma te rog la curent.

5 răspunsuri:
| elena a răspuns:

Mergi la medicul veterinar, mai ales daca fata pentru prima data.

| Silvia a răspuns:

Nici eu nu cred ca e nimic grav.Va da nastere curand, nu ai de ce sa te ingrijorezi. Poate doar daca mai trece o saptamana si e tot asa, dar acum nuthinking

| andrada53 a răspuns:

Pai eu am si eu o catea care a fatat acum 12 zile si n-a avut nici o problema...nu te spria pantru ca asa fata catelele

sper funda

cu placere :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E gravvvvvvvv

| ItzRivenGod a răspuns:

Are un iubit