| MahimaPizza a întrebat:

De aproape 2 ani locuiesc la un bloc unde sunt cam 6 pisici si 3 caini,eu stau la parter si avem o usa ce se deschide pe o parte a blocului, imi las pisica acolo cand sunt plecata la scoala si are o,, prietena" cu care am vazut ca sta de la inceputul venirii noastre aici.Ideea e ca acea pisica are o problema la un ochi care s-a agravat oarecum, de asemenea este si foarte slaba si de aceea o las sa manance din bolul pisicii mele cand mai intra la noi in casa, azi am reusit sa o prind si aduc in camera mea.a stat cam 2 ore pe pat langa mine chiar daca e cam speriata de oameni.Chiar iubesc animalele, asta ar fi unul din motivele pentru care salut cam orice animal de pe strada si chiar daca nu e animalul meu vreau s-o ajut. Vreau sa stiu cam cat ar costa consultatia la veterinar, nu pot sa o duc acum caci are pui si nu stiu unde sunt, de aceea nu pot sa ii las singuri pana se recupereaza mama lor.Stiti clinici bune din Bacau? Nu stiu cat o sa mai traiasca chiar daca e tanara dar vreau sa fie fericita, chiar imi pare rau cand o vad atat de slabuta pe langa pisica mea si atat de speriata.Multumesc!

1 răspuns:
| IonutValentin14 a răspuns:

Pentru o consultatie nu cred ca te-ar costa foarte mult!