| Anonim5566 a întrebat:

De cam o luna si jumatate am adoptat 3 catelusi maidanezi, pe care cineva ii aruncase pe strada la vreo luna dupa nastere. UNul, din acate a murit, iar acum mai am doi. Unul are blanita ala, pufoasa, lunga si urechi care stau putin in sus, iar apoi atarna, iar celalalt este alb cu pte negre, cu urechi ascutite, ce stau in sus, par scurt si botic ascutit. Cred ca amandoi se vor face mare ( talie mare ).
1. Ce rase credeti ca sunt?(mai ales cel alb)
2. Este posibil ca o catea sa fete 2 pui de rase diferite? (de ex. unul de rasa ei si nul de rasa tatalui.)
3. Sunt excesiv de jucausi, sar, ling si musca. Cum ii pot dezvata de aceste obiceiuri?
4. Credeti ca este posibil ca cel alb cu negru sa fie un pitbull? Ce parere avet despre rasa? Eu personal nu cred ca daca un caine apartine unei rase folosita la lupte este extrem de agresiv si va musca.
5. Mai am un ciobanesc mioritic, in varsta de 7 ani. El sta separat, in curtea principala, iar cei doi in alta curte, separate intre ele printr-o cladire. Au insa obiceiul sa ma urmeze acasa. Mioriticului meu ii este frica de ei, desi nu i-au facut nimic. De ce credeti ca se intampla acest lucru?
Funda pentru cele mai multe si mai complexe rapunsuri!

12 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| SanziiAndry a răspuns:

Buna! Stiu ca nu te pot ajuta cu nimic, dar vreau sa iti zic ceva:
Daca vrei sa participi cu unul din catelusii tai la un concurs atunci intra pe:
http://www.facebook.com/pages/Caty-Andra-The-Dogs/294579450603266?ref=hl
si uita-te la postarea din top! :)

| PiTbuLuL a răspuns:

Daca pui niste poze iti spun cu ei iti spun ce hibrizi sunt
Ciobanescu e curios nu e speriat doar nu crezi ca ditamai ciobanescu se teme de niste prichindei
Ala nu este pitbull pitbulul are botul scurt si gros crede-ma stiu findca am 2
Se poate sa fete de ambele
De obiceiurile astea e simplu cand vezi ca fac de astea strigi la ei si le dai incet una peste bot si nu mai fac
Nu ti le-am pus in ordine da sti tu acumbig grin.

| 1234567890765421346789 a răspuns (pentru PiTbuLuL):

Ma dar nu are cum deoarece la mine in sat este un ciobanesc german care are 3 ani si se sperie de catelusi pichinezi asa ca se ca de asta se sperie ala asa e rasa lor

| H1H1OGH0S7 a răspuns:

1. Pitbulii nu au blana pufoasa. S-ar putea sa fie un ciobanesc.
2. Nu deoarece poate ca mama lor era alba iar taticul negru.
3. Nu ii poti dezobisnui doar daca ii duci in medii diferite si separati...
4. In niciun caz pitbulii nu sunt pufosi
5. Ei se joaca. happy nu se sperie ciobanescul. Sunt foarte jucausi din cate mi-ai zis
Sa ai mare noroc de ei si sa ii stapanesti sanatos happy. Ai facut un gest extraordinar pentru ei, o sa se revanseze la momentul potrivit. Multa Bafta. Funditaa?

| Anonim5566 explică:

Multumesc, m-ai ajutat foaaartee mult straight face

| 50deBANI a răspuns:

Iar tu!rolling on the floor

| Andreea_Dinu_1995 a răspuns:

Bichon malteze cel alb
cel alb cu pte negre s-ar putea sa fie dalmatian

| criss1212 a răspuns:

1.intotdeauna caini maidanezi nu sunt de rasa li se spun ''corcituri''(cand cateii sun de rase diferite fac pui) si in privinta cerintei 4 pitbull? nicidecum o fi el de fel agresiv.du-i la un medic veterinar pentru a vedea ce rasa sunt...

| Iuly1598 a răspuns:

2. Da, insa puii tot vor avea cateva caracteristici de la cealalta rasa.

3. Hai, ma, ca sunt copiii happy

5. Habar n'am, din cate stiu eu, dragalasenia nu sperie pe nimeni happy poate sunt prea agtati si de'asta thinking

| 1234567890765421346789 a răspuns:

Pai in primul rand poate fi unu de rasa lui masa si unul de rasa lui taicasuu in primul rand cred ca cel alb cu pete negre este de rasa pidul dar dresat sa nu atace pe cel care il creste in al treilea rand nu-i poti debisnui de joaca asta cu mscatu, etcetera deoarece pana cand nu cresc mari tot asa fac dar sa stii ca ciobanescu mioritic se sperie de fel de caiini. Funda te rog

| cleuta a răspuns:

1-Primul cred ca este bison maltez.
2- da este posibil. 3-Cearta dar nu prea mult ca se vor supara si daca nu merge batei cu ziarul pentru ca si eu am o catelusa pe nume cleo si se sperie foarte tare.
4- Nu stiu 5-Tiam zis ca si eu am o catelusa.Si, si ei ii este frica pentru ca sa obisnuit cu copii.