| VANTE a întrebat:

De cateva zile am observat un comportament mai ciudat al cainelui meu dar nu am dat importantă prea mult fiindca era energic, manca, bea apa, toate erau bune atata ca se scarpina ca nebunul, se freca cu fundul de covor ca si cum ar fi avut raie ceea ce nu are, slava Domnului. Dimineața cand l-am scos am observat in excremente niste viermi de culoare alba, am cautat pe internet si am vazut ca sunt limbrici, ultima deparazitare i-am facut-o in urma cu 2 luni, nu are nicio alta problema medicala cu exceptia viermilor astora.Am sunat la doctorul sau dar mi-a raspuns asistenta si a zis ca e plecat in afara orasului si ca sa il duc la alt doctor, nu ii poate face nimic in afara de consult deoarece imi zice sa ma duc cu el la doctorul care e inscris thinking

1 răspuns:
| VANTE explică:

Ultimul doctor la care am fost intr-o zi fiindca era cabinetul inchis s- a uitat cu o lanterna in urechile lui l-a apasat putin pe burta si a cerut 60 de lei. caini sunt ca si oameni ori ca mor din cauze naturale ori ca din mana asa "zisilor" doctori e acelasi lucru