Nu cred ca un ciine doarme incontinuu de rasfatat, mergi urgent cu el la un medic, sigur il doare ceva si cerind in brate, cauta sa/ti atraga atentia ca nu se simte bine si vrea sa fie protejat
Inainte de a avea aceste sinptome a patit ceva? Si eu ma confrunt cu o problema asemanatoare dupa ce am tuns-o pe a mea.Rasfatata nu cred ca e, dar poate a racit.Ar trebui sa mergi cu ea la veterinar.
Cel mai bine e sa mergi la veterinar,eu am vazut multe emisiuni in care caini rodeau anumite lucruri si se simteau rau,chiar cu catelusa mea am patit asta,dar nu a fost grav.
S-ar putea sa nu ii placa mancarea,sau caldura,a mea daca o tin in casa vara si nu o duc sa alerge se sufoca adica respira foarte greu si tot doarme,, asta daca o tin toata ziua in casa (ceea ce nu se intampla, s-a intamplat de vreo 4 ori).E un rottweiler si are nevoie de spatiu.
In concluzie eu zic ca e caldura
Buna!
Poate este bolnav si daca inca este pui poate avea limbrici si trebuie sa fie deparazitat.Cred ca este vorba ca este bolnavioara nu de altceva.Du-l la veterinar si intereseaza-te ce ar putea avea.
Succes si sper ca catelul/a sa se faca bine si sa fie jucausa si sanatoasa.
Numai bine!
Daca chiar doarme mult mai mult ca inainte, si e apatic, cel mai bine mergi cu el la medicul veterinar, pot fi o multime de factori :) doctorul isi da seama cel mai bine, noi ne dam pe-aici doar cu parerea
_____http://verze.ro_simtul umorului nu a murit!
Un caine sanatos este alert si vioi! Faptul ca doarme mult nu este bine. La fel ca si la oameni, starea de somnolenta este generata de boala! Frisoanele pot fii din cauza febrei.Mergi la veterinar cu el.