Anna
| Anna a întrebat:

De ce "caii" sunt animalele preferate ale fetelor? (Bine, majoritatea fetelor.Am observat ca este o "regula" aproximativ generala).

Răspuns Câştigător
| ada a răspuns:

Sunt animale frumoase, puternice, misterioase, dar in acelasi timp, loiale, sensibile si ascultatoare,"inteligente" (ca sa exprim asa)...Acum sa ne gandim la un barbat... Daca barbatul acela ar fi frumos, puternic, misterios, calitati la care li s-ar alatura sensibilitatea, loialitatea, inteligenta, ar fi placut de noi femeile? ...Eu zic ca da.

28 răspunsuri:
| ♣ Ma®®yE [;x] a răspuns:

Exprima feminitate
frumusete
stralucire
-asta cred eu big grin

| kh1ss a răspuns:

Pentru ca sunt niste animale blande(uneori) sunt niste animale frumoase...happy nu stiu...

| LittleZyzy a răspuns:

Mie una mi-e frica de ei...recunosc,imi plac, sunt frumosi, dar nu m-as apropia de unul.

| monica_4690 a răspuns:

Mie imi plac caii pentru ca exprima putere si gratie in acelasi timphappy

| adina68 a răspuns:

Pentru ca sunt animale sensibile si elegante.

gbrltdr
| gbrltdr a răspuns:

Pentru ca are cateva calitati ale femeii...gratie,forta interioara, umilinta si nu ultimul rand frumusete...
Calul are o complexitate de calitati estetice. La nici un animal, natura n-a pus atata gratie sa domine atata forta.
Din orice parte ai privi un cal, bogatia de forme si gratie, este aceeasi. Nici un animal nu poate degaja atata senzatie de forta si respect ca un cal alergand...
nu e violent si nu fuge cand este biciuit pana la sange...
sunt intelegatori, necalcand in picioare pe cei care i-a obidit si ca semn al iertarii, mananca bucata de zahar din palma.
Este un colos al frumusetii, fortei si gratiei...cum sa nu ne placa noua, femeilor?

| psiholoaga a răspuns:

Uita-te la Cruel Intentions, scena in care Catherine o duce pe blonda virgina sa o invete sa calareasca. In final, blonda spune: Now I know why girls love horses-Acum stiu de ce fetelor le plac caii!

assiris
| assiris a răspuns:

Pentru ca le place sa calareascawinking

| cristi a răspuns:

Este un animal deosebit creat de D-zeu, cred ca este un animal ce poseda si imbina o serie de trasaturi frumoase prin natura lui, ce pot fi si se doresc a fi regasite uneori si in trasaturile de caracter ale unei persoane,. cred ca este unul din motivele care il fac un animal indragit de fete.probabil

| JayLeno a răspuns:

Exprima gratie happy

cristian
| cristian a răspuns:

Pentru ca toate femeile si-o doresc lunga...

| N538961518 a răspuns:

Pentru ca este un animal gratios, pasnic in general...si este personificarea pentru Libertate ceva ce femeile iubesc foarte mult.

| iuliand a răspuns:

Iti zic eu adevarul: Pentru ca ati fost invatate de telenovele sa credeti in acel PRINT pe Un Cal care va veni si va rasturna viata tumultoasa pe care o traiti si veti simti un sentiment de siguranta sa fiti purtate pe acel cal tinandu-l de solduri. Acel sentiment se numeste DRAGOSTE

| crystynuta20 a răspuns:

Nu stiu daca ai incercat vreodata sa te urci pe un cal... o sa ai o senzatie foarte frumoasa si anume aceea ca poti sa faci acel cal sa mearga cum vrei tu... o sa te simti plina de forta, de bucurie, libera... cel putin asa ma simt eu cand calaresc ceea ce imi place la nebunie.merita sa incerci. pooop

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca caini sunt adorabili ca fetele presupun

| gbtz a răspuns:

Caii sunt animalele preferate ale fetelo pentru ca sunt frumosi, rapizi viteji si puternici iar o fata in preajma lui se simnte sigura pe side, aparata dar si cu un prieten langa ea.

Anna
| Anna explică:

Cristinuta, anul trecut am calarit si eu pentru prima data si intr-adevar a fost o senzatie unica, frumoasa.In schimb eu nu stiu sa conduc calul, sunt inceptatoretongue.Imi plac foarte tare caii, sunt preferatii mei pentru ca insipra masculinitate (trasaturi specifice unui barbat), sunt misteriosi cum spunea si Ada. Mi s-a parut foarte interesant ca dupa ce am calarit, antrenoarea mi-a spus sa mangai calul, in semn de multumire pentru ca ei simt asta si au nevoie sa fie apreciati.Caracterul lor se apropie cu cel al barbatilor pe care ni-i dorim sa-i avem pe langa noi.Probabil de asta ne plac atat de mult.

eileen
| eileen a răspuns:

Sora mea face echitatie de mica, am inceput sa apreciez caii prin activitatile ei si prin ochii ei. Apoi, anul trecut am luat si eu prima lectie de echitatie cu ana, tocmai pentru ca aveam de gand sa imi vizitez sora si nu voiam sa fiu chiar atat de stangace. Mi-a fost teama cand l-am vazut pe Viorel, asa se numea calul, era atat de inalt, semet, inspira frumusete, eleganta dar si putere. Mi-a placut la nebunie, recunosc, mi-a fost teama sa nu cad, sa nu ma dea jos in vreun fel... dar acolo, sus..chiar te simti ca o reginawinking A doua lectie am luat-o de la sora mea cu WIlly, calul ei, a fost extraordinar, mi-a dezvoltat o latura pe care nu o stiam si anume aprecierea fata de munca pe care o depun caii la antrenamente, la ingrijirea minutioasa... sunt unici si ii multumesc lui Dumnezeu ca i-a creat.

auran
| auran a răspuns:

Poate pentru ca sunt asemanati cu barbatii?

| christian a răspuns:

Sunt puternici, aratosi si balnzitongue

| Selena a răspuns:

Uita`te la cruel intentions 2 si iti explica acolo

| alina si florin a răspuns:

1 sunt animale foarte frumoase si 2 pozitia de calarie ihaaaaa

| RamonaMn a răspuns:

Mie imi plac pisicile insa si caii sunt draguti exprima amretie si mister.

P. S-De ce ai pus intre ghilimele caiibatting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

PAI ana cai sau ponei sunt sensibili buni loiali si credinciosi de aia majoritatea fetelor vor sa aiba un cal sau un ponei

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poi caii manifesta stabilitate, protectie, la nici un animal natura nu o fost atat de generoasa cu atata gratie sa domine atata putere

| dianadiana a răspuns:

Si mie imi plac caii... inainte nu... dar cand am fost la o ferma bine am vazut multe animale, si acasa la cineva am vzt si un cal imi placea nu stiu daca ati obs ce bothic fin auhee hee love struck pooop pa-pa

| Bacemi a răspuns:

Pentru ca sunt animale puternice dar totodata gratioase. Exprima ideea barbatului pe care il vor in viata lor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca eu sunt baiat LOL
rolling on the floor

Întrebări similare