| DydyEmma a întrebat:

De ce hamsterul meu care este pui incotinuuuu doarme si trebuie eu sa-l trezesc din somn?

Răspuns Câştigător
| Actimel a răspuns:

Hamsterii sunt animale nocturne. nu-l mai trezi pentru ca te v-a musca. nu e nicio problema daca dorm. se va trezi singur cand ii va fi foame sau sete. si atunci te poti juca cu el. sper cA TE-AM AJUTAT :d.

8 răspunsuri:
| Șttefania a răspuns:

Pentru ca asa sunt hamsteri. Ei ziua dorm si noaptea se trezesc si mai ales ca este pui.Si al meu face asa si sa stii nu este pui.
Funda?

| IIII a răspuns:

Pai si ai mei fceau la fel.Chestia e ca ei dorm ziua si stau trezi noaptea.Si iti recomand sa nu-l mai trezesti din somn pentru ca e posibil sa te muste.

| RockForever99 a răspuns:

Sss

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uite daca asta ti se intampla in timpul primavara-vara inseamna ca e un hamster normal.
perioada toamna-iarna-[primavara(posibil sa nu)]
e normal pentru ca hiberneaza ca?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta voiam si eu sa aflu de aceea am intrat pe siteul astabig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am hamster si doarme ziu iar noaptea face galagielaughing)
m-am interesat si hamsterii nu trebuie deranjati in timp ce dorm. e posibil sa te muste sau sa pateasca ceva di cauza ca l-ai stresat.happy

| SpatariuMihaela a răspuns:

Hamsterii sunt nocturni si se trezesc ziua ca sa bea apa sau sa manance.Nu il mai trezi pentru ca se pote sa te muste

| Meloque a răspuns:

Pai inseamna ca este extenuat. Face mult efort? Daca nu face mult efort si e obosit, du-l la un veterinar.