| ρячηтεεsчтα a întrebat:

De ce ii curge la pisica saliva si tuseste? si acnad ii pun mana pe butica miauna si nu ma lasa... am vazut ceva pe net dar era din cauza unui os care il avea in limba dar m`am uitat si nu are nimic... imi puteti spune va rog ce ii provoaca aceste reactii si de ce? sau ceva sfaturi pentru a opri aceasta reactie cryingcryingcrying ar putea sa moara?

4 răspunsuri:
| freakazoid a răspuns:

Du-te la un medic veterinar repejor.

| simona2014 a răspuns:

Nu vreau sa te fac sa lacrimezi dar s-ar putea sa moara si pisica mea a facut exact la fel pusea saliva si cand ma duceam la ea sa o iau in brate tot asa nu ma lasa si aproximativ peste 3 luni de la aceea reactie mi-a murit crying(((( dar iti recomandez sa te duci la doctorul de animale cat mai ai timp nu este foarte scump eu am crezut ca pisica este bolnava sau a mancat ceva si cand mi-am dat seama ca o sa moara am fost cu ea la doctor era inchis si cand am venit acasa mi-a murit crying
scuze pentru greselile de ortografie
sper sa-ti mai traieasca
duo mai bine la doctor neaparat ii face injectii si poate ii da tratament ceva eu acum mi-am cumparat caine s-a inbolnavit si am tratament de la doctor si inca ceva tine-o in casa la caldura sa nu o tii afara sau undeva unde este frigwinking sad sper ca te-am ajutat

| katyTheLittle a răspuns:

Ooo imi pare asa de rau pentru pisoiul tau sad si prietena mea a avut aceste sintome si i-a facut injectii si de toate si tot a murit sad trebuie dus URGENNT! imediat ce ai descoperit.
oate a ta o sa aiba mai mult noroc...succes :*

| ρячηтεεsчтα explică:

Am rezolvat ceva. mi s`a spus ca de la viermisori si mi-a dat ceva pastile sa ii dau din 7 in 7 zile ( de doua ori ) si nu mai face asa... sper sa nu moara crying... oricum va multumesc pentru sfaturi :*