anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce insista pisica mea sa imi aduca la picioare  vanatul ei?

Răspuns Câştigător
| cornelia_7230 a răspuns:

Pisica, prin natura ei, e o vanatoare. Daca iti aduce drept ofranda vanatul ei, inseamna ca ea vrea sa fie laudata, mangaiata si apreciata de cea pe care o iubeste. Ea vrea sa-si demonstreze utilitatea ei si totodata considera ca-ti face un dar. Am auzit o " poveste " : cum ca o pisica vana sobolani, pe care nu-i manca ( pentru ca ele nu mananca sobolani dupa cate stiu ) si intr-o zi a vanat mai multi, i-a aliniat si si-a chemat, in felul ei specific stapanul, pentru a-i prezenta fapta ei apreciabila. Asa ca iubeste-ti pisica, pentru ca ea te iubeste si are consideratie pentru tine, ca stapana.

8 răspunsuri:
| Ben. a răspuns:

T crede puiul ei si-ti aduce sa mananci.

| Ben. a răspuns:

Cotoiu meu si q masa au prins 1 sobolan.adica masa la prins. el l-a furat si dup'aia l-a mancat sub ochii masii care ii curgeau balele.

| kh1ss a răspuns:

Pentru ca vrea sa vezi ca ea e harnica, si vrea sa o apreciezi, si sa o mangai... si pisica mea imi aducea pasarelele sa le vad, nici macar nu le manca, doar mi le arata si le lasa acolo, vrea ca tu sa vezi ca ea e harnicutza happy

| Zoombe3 a răspuns:

Ca sa iti demonstreze ca este un foarte bun vanator, cand mai face asta trebuie sa o mangai sa o lauzi, vorbeste cu ea explica-i ca ai obeservat ce a facut ea, simte cand o lauzi, dar in acelasi timp cand o lauzi i-ai prada si duo undeva unde ai vrea sa o lase, ca sa nu ti-o mai plimbe prin toata casa.

| alexam a răspuns:

Considera ca trebuie sa iti dea tie, ca si tu ii dai ei, sau doar sa se laude ca munceste, poate zice unul de-al casei ca e lenesa si a auzit! laughing

| dicarmencitta1957 a răspuns:

Pisica, prin natura ei este un bun vanator. Daca nu prinde soareci sau vrabiute(pentru ca poate nu le gaseste din anumite considerente)va zic eu sigur, fura mancare de la stapan. Pisica mea de apartament, care este o adevarata printesa, ma iubeste doar cand cere mancare de la mine, se da pe langa mine, se alinta. Dupa ce i-am dat mancare, asa imi intoarce un spate si numai sta nici la mangaiat.Se spune ca pisica este un animal cu o foarte mare personalitate, ea este stapana peste tot teritoriul casei si nici nu va doresc sa vedeti cum se face ea inteleasa. Dimineata la prima ora, vine si se mangaie de obrazul meu cu mustatile ei lungi ca sa-i dau whiskass sa manance si apoi tuleo pe scaunul ei din balcon si doarme, pana ii se face iar foame.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Te iubeste, si vrea sa imparta cu tine, sau vrea sa te hraneasca. pisica e o stapana.nu are nevoie de laude, si de recunostinta. ea ofera.am vazut o pisica facand asa cu puiul ei si cu alt pui infiat de ea.intai a adus un soricel puiului ei, dupa aia o vrabiuta.si mieuna.am fost curios si am urmarit-o. i-a dat vrabiuta celuilalt pui, infiat.am ramas uimit si impresionat.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Stau la curte in Bucuresti si normal, sunt pisici fara stapan. De cateva ori in cativa ani am gasit cate un sobolan mort in gradina. Este f. curat la noi, nu depozitez nimic tentant in curte, nici gunoiul menajer. Intrebarea mea este: pot aceste pisici care tot isi fac nevoile pe gazon, sa faca si acest lucru, ori cineva "de bine" arunca peste gard cate un sobolan?

Întrebări similare