A avut 3 perechi... prima a murit, a doua a zburat si cu a treia au facut oua si a murit dupa 4 ani...acum are oglinjoara si o jucaria semafor.In general cand ii iau semaforul sau oglinjoara sa le spal el tipa la mine de ma zapaceste.Nu prea facea asa cand a avut pereche
Atunci cred ca ai putea sa ii cumperi o noua pereche, din moment ce spui ca nu facea asa inainte.
Perusul meu ma si musca cand i iau jucariile dar in rest se poarta normal cand il scot din colivie. Se urca pe mana pe umar daca il pun etc.
Daca e fata, probabil este closca si incurand vei avea oua
daca e baiat, are nevoie de o fata
Incearca sa ii pui o oglinda in cusca. Sper ca te-am ajutat, macar un pic.
Da stiu ca a avut fetita si au avut oua...nu se msi opreau aveau saptamanal, dar peste 4 ani ea a muritsi acum el este singurel.
Asta ar fi problema... pune-i o oglinda in cusca
Are, dar eu nu mam exprimat bine in intrebare...trebuie sa sune cam asae ce cand ii ating oglinjoara papagalului meu se rasteste si tipa la mine?
Atunci raspunsul e simplu : Cand papagalul se uita in oglinda el vede o alta persoana si nu isi da seama ca este chiar el. Astfel tipand, isi apara asa zisa " prietena" de pericol (tu). Asa face si papagalul meu, iar asta e singura explicatie logica