anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce patesc eu numai lucruri oribile?
Vecina mea mi-a dat in grija pisica ei. Eu am scos-o prin curte dupa care am spalato si i-am dat de mancare si acum nu stiu ce sa fac ca a disparut si nu o mai gasesc am cautato prin toata casa si prin curte in locurile unde enumai ea ar incapea va rog ajutati-ma cum sa dau de ea ca vecina mea se intoarce in 2-3 ore de la prieteni ( are 20 de ani ) si cand va vedea ca pisica a disparut ma va omori si ii va spune mamei mele ca nu sunt responsabila si lui tati sa nu imi mai cumpere telefonul cu takecream ca o sa il pierd si no sa am grija de el asa cum " am facut " cu pisica aia.
1) Ce fac ca sa gasesc pisica?
2) Daca nu pot sa o gasesc cum ii explic vecinei mele ca am pierduto?
3) Ce fac daca se "ratoie" la mine vecina?
Urgent!
Funda! La restul Vot!

Răspuns Câştigător
| tacitacitaci a răspuns:

Spunele parintilor tai, crede-ma asa e mai bine
Char daca nu iti mai iau telefon (eu nici nu am si nici nu am avut vreodata) crede-ma poti rezista pentru telefon 1 luna sau 2
Eu astept demult sa imi cumpere si mie un telefon asa ca spune-le sigur vor intelege si o sa te ajute
Si cu pisica poti incerca sa ii pui mancare bobite si sa zdrangani(eu asa fac cu pisicile mele) si verifica daca nu cumva pisica s-a intors inapoi la prietena ta caci animalele se intorc de unde au plecat si acolo de unde primeau mancare
Funda?

3 răspunsuri:
| ταξιδιώτης a răspuns:

laughing multumesc, ai un haz in a descrie "problema"...ti-ai dat atata silinta si...vezi,cand faci un bine sa nu te astepti la recunostinta (in cazul tau, pisica).Fi calma, o gasesti acasa la ea.

| Rici95 a răspuns:

Fac un pic de off in primul rande se scrie Touchscreen
on: iti ceri scuze de la prietena ta si incerci sa fi mai responsabila pe viitor.trebuie doar sa fi sincer/sincera

| xNobodyx a răspuns:

Normal ca daca ti-a dat tie pisica in griji,esti o straina pentru ea,pisicile nu sunt ca si caini, ele pleaca acasa, vecina ta ar fi trebuit sa se gandeasca la asta si nu`ti fa griji ca pisica se va intoarce acasa la eawinking