Nu stiu de ce este pisica ta agresiva cu puiul ei. Poate vede ca a crescut si o fi geloasa pe el.A mea a devenit nervoasa si agresiva dupa ce am sterilizat-o, nu mai suport pe nimeni si nici pe puiul ei.Dar acum este ok si cu noi ai casei si cu puiul ei.
O duci la sterilizat sa nu mai aducă pe lume alte suflete nedorite. Dacă pisica e afară și are acest comportament da e posibil sa fie însărcinată. Și așa o poți duce sa o cătrezi decât sa arunci puii mai bine mor anesteziati.Și te rog nu mai lovi pisica poți sa îi produci o hemoragie interna și moare. Pisica e un suflet și tu ești familia ei și tot ce are pe lumea asta. Dacă ești din Buc iti pot spune unde sa mergi pentru castrare.
Dannys,stau mai mult cu puiul şi vede că îți mai mult pe el în brațe decât pe ea, poate este geloasă cum zici tu
Ecaterina2016,puii sunt foarte doriți! Puiul ei este băiat şi aşa făcea şi cu alți motani când era însărcinată.Am lovit-o din cauza puiului, repet. Ştiu că îi pot provoca hemoragie internă şi moare! Eu şi părinții mei am fost şi suntem foarte grijulii cu ea! Vreau să o duc la veterinar, sunt din București. Ştiu că eu sunt familia ei şi tot ce mai are ea pe lumea asta!
Pisica a făcut doar masculi? Ideea e ca dacă fata 6 pisici zicem 3 femele 3 masculi. Cele 3 femele se vor reproduce după ce fac 6 luni. Majoritatea țin masculii arunca, îneacă femelele este important sa castrezi mama și nu mai ai nici o problema. Trick Vet Berceni sau Tineretului medici buni cu real respect fata de animale acolo merg. Str. Ciochina nr. 1, bl.25, parter, ap. 31, Sector 4, Bucuresti
021.332.46.04 | 0722 649 148
Ultima oară a făcut patru pui şi au fost trei masculi şi o fată. Ea când era însărcinată era agresivă cu motanii care se apropiau de ea. Mersi de recomandarea veterinarului!
Primii doi pui i-am dat la 4 luni, pe al treilea la 6 luni şi cel care a rămas acasă la mine nu l-am dat niciodată nu avea cum să nu-l mai recunoască stând tot timpul cu el în casă! Nici măcar o oră nu a fost dat din curtea mea cel care a rămas! Probabil că ea fiind înstrăinătății nu mai acceptă mascul lângă ea...
Eu sau părinții mei nu am arunca sau îneca niciodată un sufle(un animal), mai ales un pui de al Madonnei (aşa o cheamă)! Acum ea s-a pus lângă mine şi toarce
Puii de pisică nu trebuie luați de lângă mamă pana la maturitate, deoarece mama nu ii mai recunoaste si prinde ura pe ei.
Nu prinde ura pe eI este un fenomen natural căci mama își concertează atenția asupra noilor pui care sunt in totalitate dependenti de ea și mai e și un alt motiv pentru care mama își respinge puii ai ma refer la masculii pentru a nu se reproduce cu ei altfel ar apărea mutații genetice.
Alenira întreabă: