| denisa_7442 a întrebat:

De ce pisica mea si-a mancat puiul mort?

Răspuns Câştigător
| Good Cat a răspuns:

Nu l-a mancat nici ca ii era foame ( dar tine de asta ) nici ca eu stiu mai ce.
O pisica trebuie sa aiba cam 2-3 pui ca sa ii mearga bine. Unele nu pot duce 2 asa ca scapa de unu.
Depinde de la pisica la pisica. Asadar, ea simte ca nu ii poate hrani pe toti, chit ca ii dai sa manance chit ca nu si omoara unul - 2 din ei, pe cei mai slabi, care nu sunt in mintea ei ' buni', lasandu-i pe ceilalti sa se dezvolte. Nu are atata lapte pentru o droaie de pisici. Ti-am zis acum depinde. Ca l-a mancat mort, tot de aia.
Am acasa si am avut de mica o droaie de ele, deci pot spune ca am asistat de n ori la nasteri, morti, 'nunti' si ce mai fac ele.

17 răspunsuri:
| B3Bytza a răspuns:

Instinctul ei.Asa se intampla la orice animal, deoarece, atunci cand un pui de al ei moare, el devine prada si este mancat, dar ceilalti pui nu sunt in pericol, pe ceilalti ii va ingriji si apara.

Răspuns utilizator avertizat
| Good Cat a răspuns:

Anonimule nu baga parsivenia in asta... sau la tine si oamenii parsivi isi mananca copiii?!

| Good Cat a răspuns:

Daca il evita e clar. L-a mancat ca nu avea rost sa il tina, nu il simtea ea ' bun'. Sper ca intelegi la ce ma refer.

nony
| nony a răspuns:

Crezi ca animalele nu suferá? Probabil a zis : din mine ai iesit, in mine o sa intri.Si nu-i o gluma straight face

| qLoveSmileღ a răspuns:

Ca sa-si recupereze sangele rolling on the floor

| kaTTsu a răspuns:

Ii era foame e simplu straight face dai si tu sa manance ...doamne

| lifeistough a răspuns:

De foame!

| noname1235454544554 a răspuns:

Daca e prima data cand fata - e probabil sa il manance... stai la bloc? ea trebuie sa il duca, sa il dea la o parte, sa elimine cumva si ales solutia asta...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca pisicile sunt parsive.

| andy_3925 a răspuns:

Ca sa te scuteasca pe tine de o obligatie in plus!

| betti a răspuns:

E prima data cind aud asa ceva!

| RedBullÎmiDăAaaripi a răspuns:

Ce scarboooosss!:O:O

| ViBE a răspuns:

Nu cred... ce pisica e aia pisica drac? sau cum?

| denisa_7442 explică:

Deci, pisica a nascut 3 puiuti. Si unul din ei nu a vrut sa suga. De mancat nu va faceti probleme ca nu a mancat. Dar a rezistat aproape 2 zile in care nu a supt si apoi a murit. Cand am ajuns acasa era mancat. Ceilalti 2 sunt bine sanatosi, are grija de ei si e o "mamica foarte buna".

| denisa_7442 explică:

Deci, pisica a nascut 3 puiuti. Si unul din ei nu a vrut sa suga. De mancat nu va faceti probleme ca nu a mancat. Dar a rezistat aproape 2 zile in care nu a supt si apoi a murit. Cand am ajuns acasa era mancat. Ceilalti 2 sunt bine sanatosi, are grija de ei si e o "mamica foarte buna".

| denisa_7442 explică:

Ideea e ca l-a simtit ca nu e sanatos si il cam evita ( nu il lingea cum facea cu ceilalti 2). Am mai cautat si eu pe net si am vazut ca mai exista. De canibalism nu poate fi vorba pentru ca, gandesc eu ca daca era ceva nu mai gaseam nici unu...este vorba de seletie naturala la animale...numai ca nu m-a lasat inima sa il omor eu cu mana mea si atunci s-a intamplat ce s-a intamplat ( poate si pentru ca stau la bloc cum am primit un raspuns si avrut ea sa curete). Multumesc frumos pentru raspunsuri.