anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce pisicile miauna si nu vorbesc fiindca limba e formata altfel si nu pot sa scoata sunete ca si oameni? stiti daca stiti va rog sa imi trimiteti tarpuns ca sunt foarte curios si am uitat eu am o pisica de 7 luni MAI putin SI O SA NASCA CE SA FAC CU PUII? ii vrea cinevba daca face 5 nu am cum sa ii pastrez

Răspuns Câştigător
| flaviak a răspuns:

Pisicile vorbesc, dar in limba lor.De asta a facut Dumnezeu omul sa vorbeasca si pisica sa miaune. Ti-ai imagina ce s-ar intampla daca pisicile ar vorbi pe limba nostra?! :p

4 răspunsuri:
| monicaclaudia a răspuns:

Ei de ce pisicul tau nu vorbeste mi se pare aiurea sincer ca intrebare (( daca ar vorbi nu ar fi un animal (( ..sar chema altfel decit pisica ((.
pai daca nu vrei astfel de probleme cu pui de ce nu o sterilizezi (

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pisicile nu vorbesc pentru ca sunt animale si nu pot pronunta ce vorbim si noi asa sunt ele date de la dumnezeu si de intrebarea cu pui ori puneti pe net ori dati la pet shop dar va spun pentru binele pisici pastrati un pui si nu castrati pisica pentru ca veti avea si dumneavoastra probleme va plange noaptea cand dorminti, va face pe unde apuca(pe jos), si va suferi foarte mult.si eu am o pisica care are un an si a facut 5 pui 2 au murit si trei au ramas unul l-am dat si au mai ramas doi. daca este prima oara cand pisica dumneavoastra naste sa nu va speriati daca vor muri 1 sau 2 pui pentru ca asa este la inceput.nu pot trai toti.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pa

| Iolss a răspuns:

In ce limba ai scris?