| andi a întrebat:

De ce se manifesta zgomotos motanii la imperekere? va deranjeaza " concertul" lor cand se imperekeaza?

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai atunci mai fac si ei zgomot ca in rest merg foarte silentios.nu ma deranjeaza. ma deruta fiindca intr-o noapte ma uitam prin sunt, dupa un copil abandonat si cand colo...

| andi explică:

Aaaaa, tu credeaai k plange un bebe...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai ce, oamenii sint mai breji? happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt deliccioase sunetele, eu de-abia astept sa-i aud.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie in general nu prea imi plac pisicile, mi se par foarte sirete, profitoare si greu de anticipat.
Urasc sunetele pe care le scot atunci cand se imperecheaza :D

"Apoi pisica va incepe sa miaune specific, cu modulatii si tremolouri puternice; aceste "chemari" adresate oricarui motan in trecere prin zona vor continua zile in sir (in functie de pisica) sau pana cand se imperecheaza. Mieunatul pisicii in calduri poate scoate din minti si pe cel mai rabdator stapan iar, daca stati la bloc, s-ar putea sa va certati si cu vecinii, mai ales ca pisicile sunt mai active noaptea si vor mieuna mai tare. Noi stam intr-o casa cu etaj si inca nu am primit reclamatii de la vecinii de jos dar nu se stie niciodata :)"
Sursa: http://numaipisici.blogspot.com/......isici.html

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Fiecare specie are un ritual al lor mai zgomots, mai pe fugă, mai pe ferite, etc.
Personal, nu.
Pa, pa.