Cred ca ar trebui sa fii bucuroasa ca vin pe propietatea ta si la nisipul tau deoarece prezenta lor in acea zona te fereste de prezenta soarecilor si a sobolanilor.
Pentru ca pisicile isi marcheaza teritoriul prin mirosul specific. Ele nu gandesc rational, cum gandeste omul, comportamentul lor e instinctual. Ele se iau dupa mirosul lor si retin unde au facut ultima oara, si acolo se duc si fac de fiecare data. Nu fac la vecinul, pentru ca nu e invatata acolo, teritoriul ei nu e acolo, nu`si recunoaste mirosul prin nisipul vecinului. Ele nu se obosesc sa sara gardul, pentru ca sunt foarte flexibile si le e usor. De spalat, se spala singure, nu au nevoie de apa.
Hey, hey, hey...sa nu le faci ceva rau te rog. Mie imi plac foarte mult pisicile si sunt animalele mele preferate. Te rog, gaseste alta solutie, oricum dupa un timp se vor plictisi
Sau poti sa iei un caine dragut care sa sperie pisicile
(poti sa le si adopti )
Wow, tu chiar ai o problema serioasa)Explica-le calm, poate asa vor intelege.Au si ele minte, ca doar nu sunt animale. Apropo, faza cu "negru si lung" e chiar scarboasa
Ei haide... tu te plangi? Mie imi intra direct in casa, au vazut ca nu mai las geamul deschis...sar pe clanta usii si tot intra si culmea se baga tot dupa dulap de trebuie sa mai scot ca ele singure nu mai is in stare.Si le-am amenajat un loc special...am si caine si culmea! intra si el si se urca in pat! Deci daca gasesti solutie, sa n-o ti numai pentru tine...pup