Ai mare dreptate la unele lucruri,mie mi se pare poodle-ul mult mai frumos decat bichonul si pe langa asta este mult mai inteligent si se ataseaza mai mult de stapan,mie imi plac canisii de talia miniature, nu sunt nici prea mari, nici prea mici...
Pai pentru ca il considera dragut si este. Mie una imi plac toate animalele, dar am ales sa adopt un catel care nu e asa de indragit cum e un bichon de exemplu, tocmai pentru faptul ca bichonul o sa isi gaseasca mereu o casa si o sa fie foarte bine ingrijit, pe cand un caine ca al meu, care aduce mai mult cu un maidanez nu sunt asa de sigura ca si-ar fi gasit un camin .
Pentru ca este bun pentru apartament, pentru ca sunt inteligenti si f vioi si pentru ca fiecare are gusturile lui de ex si eu as vrea un border collie dar stau la apartament dar o sa imi iau bichon si... oh si mamei mele nu ii plac caini cu mult par deci bichonul este antialergic!
Mie personal nu imi place aceasta rasa insa in principiu multi au un astfel de caine pentru ca este dragut jucaus indeosebi, de dimensiuni mici, evident fita a zilelor noastre si accesoriu nelipsit " divelor " ca sa nu le spun altfel ( care din lipsa de ocupatie il mai piaptana il mai coafeaza etc ) Deasemenea nu excludem faptul ca multi se gandesc si la conditiile pe care le au inainte de a adopta in familie un membru canin mai mare gen golden retriever care spre deosebire de un bichon este mai greu de intretinut ( mai multa blana de periat, lasa par mai mult, mananca mai mult, are nevoie de mai mult spatiu etc ). Sper ca am reusit sa te lamuresc cat de cat xD hugs