| 0marry0 a întrebat:

De ceva timp, acvariul meu are o apa murdara, laptoasa.

Cum il pot curata? Ce sa fac, folosesc?

Mentionez ca schimb apa in fiecare saptamana, am pompa si incalzitor de apa. Am schimbat acvariul cu unul mai mare, iar acesta e lipit cu silicon. Dar din cate imi amintesc, apa se murdarea dinainte, deci nu cred ca aceea e problema...
Am doi pesti, un somotei si unul albastru (i-am uitat denumirea).

Răspuns Câştigător
| DoarOana a răspuns:

Buna 0marry0,
Foloseste albastru de metil (daca vrei sa dezinfectezi acvariul - pune doar cativa stropi pana apa va avea o tenta usor albastra in niciun caz culoarea cernelii) sau pentru purificarea apei foloseste o solutie pe care o gasesti la magazinele de animale. Arata asa : http://www.happypets.ro/images/poze_produse/JBL%20Clynol.jpg
Pa, pa

3 răspunsuri:
| NoChanceForUs a răspuns:

Carolina cred ca asa sau dus si neuronii tai...ca pestii...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt niste pastile; nu mai stiu cum se numesc.

| Carolina26 a răspuns:

Apa murdara, laptoasa?! E o sursa de infectii aceea apa, te sfatuiesc daca nu poti sa schimbi apa la intervale scurte de timp sa renunti la a mai tine acel acvariu pentru ca risti sa te imbolnavesti. Spala-te bine pe maini!
Pentru 3 pesti amarati nu merita sa te incurci la cap cu asa cevahee hee. Parerea mea ...am avut un acvariu cu 20 si ceva de pesti cu tot ce ii trebuia (alge, pompa aer, termometru si incalzitor) si mereu se murdarea apa pana intr-o zi cand m-am enervat si am eliberat pestisorii in wc...sa inoate in mai multa aparolling on the floor))