Pai mie imi place si Lady Gaga si Selena Gomez (la ea te referi, nu?), dar mai populara mi se pare a fi Beyonce. Adevarul e ca imi place mult si de ea (Beyonce).
Locul 1 il are Beyonce
Locul 2 Gaga
Locul 3 Selena
Si locul 4 Miley/Hannah (sunt una si aceeasi persoana)
Fiecare cu ce ii place.
Miley Cyrus si Hannah Montana sunt una si aceeasi. Dintre acestea imi place Miley cel mai mult. Dar toate palesc pe langa Avril Lavigne, Britney Spears sau Kelly Clarkson.
In cazul preadolescentilor din zilele de azi, sunt innebuniti dupa Hannah Montana. S-a facut chiar si un sondaj in legatura cu acest lucru. Si a reiesit ca Hannah Montana e cea mai populara printre cei mici. Cat despre Lady Gaga si Beyonce, toate generatiile sunt "indragostite" dupa melodiile lor, si mai ales al stilului pe care il au. (In special Lady Gaga, care s-a remarcat prin chestia asta)
Beyonce este cea mai buna si cea mai taelntata.Pe langa asta are o frumusete naturala ca numeni altcineva.Pe langa ea, Rihanna mai este o artista foarte buna, de asemenea talentata!
Lady gaga si Selena gomez imi place dar cele faimoase sunt Gaga si beyonce is cunoscute aproape de orcine selena miley si hannah numa de copii is cunoscute
maduu_1458 întreabă: