| ChocolateDroid a întrebat:

De craciun imi doresc un catel Yorkshire Terrier dar acum cateva zile am ost la coafor unde am intalnit o doamna care mi-a spus ca pe timpul vietii au probleme de comportament (asa i-a spus ei nu stiu cine) iar asta m-a pus putin pe ganduri. Ce credeti, e adevarat? Intrebare pusa in special pentru cei care au aceasta rasa. Multumesc!

10 răspunsuri:
| Giovanna a răspuns:

Nu vreau sa te descurajez sad si eu am vrut sa-mi iau dar m-am informat ffff bine inainte, ti-am povestit si e adevarat ca am auzit si eu ca familia terrierilor este cam isterica, certareata si usor agresiva. Stiu ca tu ai deja un bichonel, si bichonii sunt obraznici dar de yorkie am auzit cam multe chestii negative, cu toate astea mi-ar placea sa am un yorkshire dar fara sa renunt la bichon! Bichonul maltese mi se pare de departe cel mai frumos catel big grin

| Giovanna a răspuns:

Si eu tot asa stiu ca si Parmalat, ca sunt tare isterici...al meu e salbatic dar nu isteric laughing e nebun si mereu cu chef de joaca dar e prietenos cu toata lumea, in schimb yorkie am inteles ca sunt isterici si nesociabili. Dar poate il poti educa, nu stiu happy

| ExtraSakadat a răspuns:

Rasa asta este foarte bolnavicoasa. A avut o prietena de a mamei mele, toata ziua ii baga perfuzii, etcstraight face.

| Parmalat a răspuns:

Bine ca n-are si dupa moarte laughing
Bai! Da care e treaba ca de vreo cateva saptamani tot intrebi chestii despre cainele asta?
E caine: latra si musca, just take it si nu iti mai face atatea probleme laughing

| Parmalat a răspuns:

Apropo, caine din asta de care vrei tu (+ o funda rosie) are un vecin de-al meu si e isteric rau zici ca e scapat de la nebuni (cainele, nu vecinul).

| Parmalat a răspuns:

Dar tu de ce nu dai funda? sad

| Viviannnnnna a răspuns:

Când au de-a face cu străini, comportamentul lor poate varia. Fie încep şi latră, fie lasă deoparte agresivitatea şi se împrietenesc uşor cu persoane necunoscute, în timp ce alţi Yorkie devin timizi şi retraşi. Aceste diferenţe apar în funcţie de mediul în care a crescut câinele şi metodele de dresaj la care a fost supus de către stăpân sau crescător. Majoritatea câinilor din rasa Yorkshire Terrier sunt hotărâţi şi încrezători, nu dau înapoi atunci când au de-a face cu necunoscuţi. eu asta stiu din propria experientawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://minilink.ro/bt

| YUSTY a răspuns:

Trebuie sa-l iei de mic, si sa-l dresezi, daca nu il vei dresa se va intampla faza cu "probleme de comportament" stiu asta de la 2 prieteni de ai mei care au aceeasi rasa, doar ca unul l-a dresat iar celalat nu. Deci intelegi. Iti urez noroc

Fundita?

| St3fy999 a răspuns:

E adevarata faza cu problemele de comportament daca nu il ei de mic si nu il dresezi