Hey!
Tine-l in casa pe timp de frig!
Eu zic sa ii faci in casa un mic patut, sau sti cum au pisicile cosulete in care dorm.
Sa-i cumperi unul (de la pet-shop)!
Cand vine vara ia cosuletul care l-ai tinut in casa si pune-l acolo sau cumpara altul mai mare (va creste)...
Fa-i o casuta mai mare unde sa stea pe timpul verii ziua... daca tu ai si curte mare poti sa ii faci tarc atunci, si o piscina! Sa se odihneasca pe un prosop care sta pe iarba in tarc, si apoi langa o casuta [tot IN tarc] una mai mare tot asa cu un prosop dedesubt si cosuletul!
Trebuie sa reziste la putin frig vara, si apoi cand vine frigul mare il iei cu tine si acoperi casa si tarcul
Eu ma gandesc sa faci peste tarc adica sa pui peste tarco plasa asa ca un acoperis [plasa metalica]asa ca asta numai sa fie (adica sa o pui tu) ca un acoperis peste tarc mai jos o poza:
http://www.google.com/......tp?/imgres
Apasa acolo!
Si pe langa tarc fa-i un gard cu o usita [gard tot din plasa metalica ] [ca sa vada afara] si atunci cand ploua sau chiar in fiecare noapte [nu se stie] pune-i dreasuprea ceva care sa tina cand ploua ..si sa il legi de gard [acel ceva] sau il potu aduce in casa pe timp de noapte sau de ploi.
NU UITA! FA-I USA LA TARC SA POATA IESI IN CURTE!
Daca simti nevoia sa il iei in casa, ia-l!
Hey mult succes!
PS. comenteaza-mi raspunsul daca a fost bun!
Imi dai funda?
Husky sunt cainii care au nevoie sa alerge foarte mult si nu sa fie legati au nevoie de a alerga/mers cel putin 2-3 kilometri zilnic acestia sunt unii din cei mai rapizi caini daca ii opesti antrenamentul zilnic prin al lega de un copac sau sa il pui in tarc unde nu va avea loc sa alerge destul in maxim 4 luni il vei putea duce la veterinar