| Ciobanu_Razvan_1997 a întrebat:

De curand, am primit de la un pacient al mamei mele un câine. Are in jur de 4 luni, insa am observat ceva ciudat la el! In loc sa se culce in spatiul pregatit pentru el sau in unul ferit de ploaie, el prefera sa doarma pe gazon, lipit cu spatele de gard, chiar daca ploua sau ninge, el in continuare tot in acelasi loc doarme! Va rog sa-mi dati ceva sfaturi.

Răspuns Câştigător
| mihai69 a răspuns:

Niciun câine nu se va feri de adăpost decât dacă îi e frică de acesta (sau de locul unde e amplasat). Așadar, dacă stă în ploaie - ori îi place (și crede-mă, am văzut mulți câini făcând treaba asta), ori se teme de coteț sau nu se simte în siguranță să se apropie de locul unde e pus acesta.
Ca să-ți dai seama dacă e vorba despre teamă (sau nu), soluția e simplă: îi pui ceva de mâncare acolo și vezi cum se poartă. Dacă nu se apropie, sau dacă ia bucata și fuge departe de locul acela - e clar: nu îi place locul. Dar dacă stă și papă liniștit, e la fel de clar: totul e în regulă.

11 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Ooo Razvan Ciobanu. laughing)
Cand e mic cam asa doarme, ii poti pune eventual o patura in locul respectiv sau acel locsor facut anterior acolo, sa vezi daca continua sa doarma acolo. Daca pleaca, inseamna ca se simte speriat, inconfortabil cu acel loc, daca nu, inseamna ca pur si simplu ii place sa doarma acolo,.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Adry05):

Bravo ai stil, Octaviorasbatting eyelashes

| Adry05 a răspuns (pentru anonim_4396):

Eee, ne intalnim din nou. laughing Cu cine tii sezonul asta?

Te pandesc smug laughing)
Cu Adela, mor de dragul ei - imi aminteste de Alexandra de la Bonkers4Beauty RO ( Youtube ). Tu?

Si euuuu, o iubesc. laughing) E frumoasa, placuta, are o voce geniala, se imbraca fain si am aflat recent ca e si zodia mea. laughing
Si Angela imi place

Ce zodie este? laughing

Taur, si ea si Angela.

| christall a răspuns:

Cred ca acolo l-au tinut inainte. Ia ceva ce ii place, da-i sa miroasa si se va tine dupa tine. Il duci in cusca de cateva ori ca sa inteleaga, fa exercitii cu el. Eventual mancarea i-o pui in fata custii.

| jonelx6 a răspuns:

Cainele asta cred ca e retardat happy

| Victor010 a răspuns:

Salut, Razvan. Nu avem cu ce sfaturi sa te ajutam happy, acolo se simte el mai bine. Nu cred ca sta in ploaie si in frig daca nu ii face placere acest lucru. De asemenea ar fi foarte de ajutor sa ne specifici rasa. Unele rase canine (in special Husky) au nevoie de frigul din mediul lor natural, mediul in care sunt conceputi sa vietuiasca. Pe langa asta, ai observat ceva comportament ciudat la el? Nu mananca, nu bea apa, tremura cand te apropii de el. poate fi si de la schimbarea de domiciliu. Astept un reply.

| Ciobanu_Razvan_1997 explică (pentru Victor010):

Cainele este o combinatie de lup cu un ciobanesc carpatin. Are toate vaccinurile facute si nu am observat un comportament ciudat ca cel descris de tine.