Se joaca,dar in joaca asta a lor se pot rani,cand se joaca asa ar trebui sa le supraveghezi si daca intrec masura sa le desparti si sa le spui ca nu au voie,daca le repeti asta cand se joaca cam nasol,vor intelege ca nu trebuie sa mai faca acel lucru,dar sa nu tipi ca sa le sperii,vorbeste calma dar cu o voce autoritara, sa-ti traiasca, succes!
Pai eu cred ca este bine sa stai cu ele si sa le oferi amandurora afectiune in aceeasi masura. cainii invata f usor.cand vezi ca se ciondanesc, o certi pe sophie si ii zici ca nu e bine. sa nu iti fie frica sa certi un caine pentru ca trebuie sa ii arati pentru ca tu esti stapanul. de exemplu rottwailerii au un spirit de dominatie si daca nu ii educi cum trebuie s-ar putea sa ai probleme cu ei cand vor creste.acum nici nu stiu ce raase sunt catelusele tale insa este bine sa citesti pe net despre rase si sa le educi pe amandoua.
La varsta asta este o joaca, dar care poate deveni periculoasa, se pot rani. ele inca sunt mici si pot fi dresate usor, deci invatale tu sa nu se mai joace asa de violent prin mici certuri si, daca intrec masura, o mica bataie cu un ziar sau o sticla de plastic goala le va ajuta sa inteleaga.
Nu se bat, se joaca nu iti fa griji.Dar totusi ar trebui supravegeate pentru a evita orice eveniment neplacut.Dar daca ele sunt inca puiuti nu prea are ce sa li se intample.
Ai grija de ele!
Sper ca te-am ajutat!