| ThinkPink a întrebat:

De curand, perusului meu i-au aparut niste chestii pe cap, ca si cum i-ar creste pene sau ceva asemanator? Stie cineva ce e asta? De la ce apare? E de rau? Ar trebui sa ii cumpar vitamine? Multumesc!

5 răspunsuri:
| ikram a răspuns:

Nu o sa i se intample nimic, dar oricum poti sa-i cumperi niste vitamine depus in apa si eventual niste nisip pentru papagali care il pui pe jos in cusca, o sa-i faca bine.

Oricum in general la papagali, daca ii vezi ca stauasa intr-un colt fara ciripeasca fara nimic toata ziua eventual infoiati neaparat sa le pui vitamine in apa si nisip pentru papagali si o sa-si revina (daca nu le pui atunci au toate sansele sa moara).

| Liviu a răspuns:

Si eu am un papagal
Dar nu imi fac probleme'
Schimba parul ia aparut pe caputz nu?
Nu e de rau asa a avut si al meu
apropo e mic nu? are in jur de 1 an? si ceva pana in un an si 2 3 luni:? daca are cam asa
e tot okhappy daca are peste nu prea e bine

| ThinkPink explică:

Mersi de sfat, tare mi-e frica sa nu moaracrying

| ThinkPink explică:

Papagalul meu are de fapt cam 2 ani si jumatate sau 3 ani si ceva, cam asa, probabil ca a patit asta pentru ca de curand i s-au terminat vitaminele, e foarte vioi si canta toata ziua si din cate stiu eu nu s-a batut cu celalat mascul din cusca(am doi masculi si e incredibil cat se inteleg de binebig grin) deci probabil ca o sa-i mai cumpar nisip. Daca ii dau salata e bine?

| Yaso a răspuns:

La fel am patit si eu cu nimfa mea. Numai ca in cazul meu, papagalului i-au aparut si in jurul ochilor. Nu vreau sa te dezamagesc dar dupa 1 saptamana. papagalul meu a dat ''ortul''. Fa ce faci si du-l la doctor.