Du-te cat mai repede la veterinar poate gasesti in alt sat..nu poti afla singur ce are cainele...succes
Poate a fost muscat de o capsa sau o insecte sau a mancat ceva ce nu tebuia cum ar fi oase de pui al, a poate era vreun soarece prin curte a fugit dupa el la zgariat, sau muscat si soareci pot avea boli cine stie se poate sa fi fost si otravit nu stiu asa a patit primul meu catel si era caine lup.
Pt inceput udal cu apa peste. si dupa incearca sa il duci la un veterinar sa ii faca spalaturi la stomac ca e otravit. si incearca sa ii dai lapte. ajuta
Buna! Saracul caine! O fi mancat ceva cu siguranta. Exista multe motive! Ex: S-a otravit cu ceva, cine stie? Poate cumva s-a supra incalzit, chiar daca crezi ca ii este racoare, poate ca a inghitit o musca! (nu e de glumit acum, nu-i asa?) Din pacate ar trebui sa il duci la un veterinar. Sau va trebui sa accepti consecintele! Sa-mi spui si mie ce a patit daca se simte mai bine. I-ai putea lua cateva medicamente speciale pentru caine si ia-i putea pune in mancare! Sper ca se simte mai bine!
Deniissel întreabă: