Buna, eu mi-am luat catelusul si pisica de la acelasi crescator de animale . Tu?
Iti recomand sa cumperi de la crescator daca nu este posibil atunci din petshop daca nu atunci din piata. daca il iei de la crescator e mai linistit animalul nu e stresat, este cum se zice direct de la sursa dar daca il iei din piata este mai stresat deoarece oameni aia ai plimba de acasa in piata si tot asa pe langa faptul ca e prea cald sau prea frig (si faptul ca sunt multi in cusca daca e vorba de pasare), asta inseamna destul de mare stres si o sa se adapteze mai greu cu tine decat daca il iei de la crescator unde nu a facut drumurile alea si a stat cu mama lui in casa poate sa ocupat si stapanu mai mult de el iar la petshop sunt iei intre iei e bine ca sta la o temperatura moderna dar acolo nu se ocupa un om de ei adica sa se joace cu ei cat de cat, uni crescatori chiar fac asta. Sper ca te-am ajutat e scris de mine din experienta nu copiat! Bafta!
Ar fi mai bine de la crescator. Poti s aflii mai multe informatii despre respectivul animal.
Depinde ce animal vrei...
Dar, daca vrei sa faci cu adevarat o fapta buna, adopta un animal de la adapost, sau ia un animal fara sanse de pe strada.
Uhm,cainele de la un prieten de familie si zebrutele australiene de la petshop-ul din orasul meu ( Pets for you se numeste si este in Severin center ) iti recomand sa iti cumperi animalutele de la un pet shop care este amenajat frumos cu un spatiu rezonabil pentru animale, accesorii, deoarece conteaza extrem de mult.Astfel animalutele nu sunt predispuse la boli.
Acum conteaza si ce animal vrei... daca iti doresti o pisica sau un caine dupa parerea mea ii poti lua de pe strada sau poti merge la asociatii care strang animalele de pe strada.de ce sa nu dam sansa si unor animale de pe strada sa aiba un camin linistit? iar daca vrei alt animal...iepure te sfatuiesc sa nu iti iei, face mizerie si miroase destul de urat(din propria experienta), papagalii iti canta foarte de dimineata si nu supravietuiesc prea mult(tot din proprie experienta, e pacat sa plangi un animal foarte mult timp ) iar porcusorii de gunineea dupa parerea mea nu sunt activi, adica nu te poti juca cu ei cum te joci cu o pisica sau un caine.sa alegi cu inima animalul pe care il vrei si nu o sa-ti para rau
Uite eu pe sincer am incredere mai multa in cei de la petshop si iti recomand Animax eu intr-adevar mim luat catelul de la un crescator si tin sa iti spun ca mi-a zis ca e vaccinat fara probleme cu verficarile coproparazitologice facute si dupa ce matusa mea care e medic veterinar i-a dat o pastila a eliminat limbrici.De aici reiese ca nu poti sa ai incredere in oricine sper ca te-am ajutat