| Raileanu_Fabian_1990 a întrebat:

De unde imi pot lua un caine yorkshire sau un bishon havanez sau maltez la pret de 2-3 milioane

3 răspunsuri:
| ligiligi a răspuns:

Hmm,cu acest pret nu prea gasesti la magazine sau la crescatori. Poti sa mergi la un targ de animale ca acolo sunt mai ieftine doar sa te asiguri ce cumperi, daca e de rasa si cel mai important trebuie sa fie sanatos.Eu as zice sa mai astepti pana la sfarsitul iernii ca la primavara sunt mai multi care vand catei.Succes!

| RedNose a răspuns:

De nicaieri sau daca gasesti sunt metisi(corcituri) si de ce sa dai bani pe un metis cand il gasesti in adaposturi sau pe strada pe gratis?
Daca vrei un caine dintr-o astfel de rasa atunci strange 300e si cumparati un pui de calitate, nu toate corciturile de pe mercador, caini-de-vanzare.ro,"canisa" premium sau petshop-uri.

p.s. intretinerea unui astfel de caine te costa in medie 300lei/luna ca adult, iar ca pui pana la 4 luni cheltui peste 250e (adica in 2 luni de cand e la tine, fiindca puiul se ia la minim 6-8 saptamani).

Gandeste-te!

| BiancaL a răspuns:

Draga Raileanu nu prea gasesti catei asa ieftini mai ales ca sunt rase mici iar in totdeauna rasele mici sunt mai scumpe. Pot sa te ajut doar asa: In Bistrita pe str. Independentei este un magazin de animale cred Royal Canin la care au bichon( nu mai stiu pretul) dar au si yorkshire terriet toy la un pret de 4-5 milioane ( 400-500 ron). Sper ca te-am ajutat happy