Hmm,cu acest pret nu prea gasesti la magazine sau la crescatori. Poti sa mergi la un targ de animale ca acolo sunt mai ieftine doar sa te asiguri ce cumperi, daca e de rasa si cel mai important trebuie sa fie sanatos.Eu as zice sa mai astepti pana la sfarsitul iernii ca la primavara sunt mai multi care vand catei.Succes!
De nicaieri sau daca gasesti sunt metisi(corcituri) si de ce sa dai bani pe un metis cand il gasesti in adaposturi sau pe strada pe gratis?
Daca vrei un caine dintr-o astfel de rasa atunci strange 300e si cumparati un pui de calitate, nu toate corciturile de pe mercador, caini-de-vanzare.ro,"canisa" premium sau petshop-uri.
p.s. intretinerea unui astfel de caine te costa in medie 300lei/luna ca adult, iar ca pui pana la 4 luni cheltui peste 250e (adica in 2 luni de cand e la tine, fiindca puiul se ia la minim 6-8 saptamani).
Gandeste-te!
Draga Raileanu nu prea gasesti catei asa ieftini mai ales ca sunt rase mici iar in totdeauna rasele mici sunt mai scumpe. Pot sa te ajut doar asa: In Bistrita pe str. Independentei este un magazin de animale cred Royal Canin la care au bichon( nu mai stiu pretul) dar au si yorkshire terriet toy la un pret de 4-5 milioane ( 400-500 ron). Sper ca te-am ajutat
Diniaşi_Andreea_1989 întreabă:
Dyannax întreabă: