Pai nu stiu unde ai putea gasi. dar poti sa iti faci tu. dintr-un caiet. si scrii tu tot felul in el. e mai original pui si ce intrebaria i tu kef
Nu stiu. Poti sa iei un caiet si sa-ti scrii pe fiecare pagina cate o intrebare, dar lasa o pagina unde prietenii tai sa-ti completeze oracolul.(sfat:poti arde marginea paginilor ca sa para mai misterios si poti sa lipesti poze din reviste.)Eu am unul si am atasat de oracol un plic in care am amintiri de la prietenii mei.
Sper ca v-au folosit sfaturile mele si ca o sa le folositi!
Sunt la chioschiuri oracole gata facute dar mai bine iti faci u unul dintr-un caiet ar iesi cum ai vrea eu pe prima pag am desenat si am scris o amintire dar nu ori ce amintire una de genul Cand deschizi acest caiet
te rog umbla mai incet
caci aici se odihnesc
suflete ce,, TE IUBESC'' va iesi fffff tare dar nu trebuie sa vi-l faceti cum spun eu va pup pup
Frate e o int de prosti oracolul ti-l faci tu nu? hai ca e o gluma super comica ce prostanac nu stie ca oracolu ti-l faci singur hai ca am mai vazut eu prosi ca astia dar nu in halul asta... sunteti varzzza de brucssel la teasta puneti niste int de noi nascuti... va-m pupat GaBiTzA