| rihannafox a întrebat:

De unde pot sa cumpar un husky si cat costa? mi l doresc foarte mult e superb

5 răspunsuri:
| danielcretu1980 a răspuns:

Husky adevarat vei gasi doar cu pedigree, de la o canisa serioasa. costa 300-500 euro.
Daca iei pui din piata sau de pe net poti sa iei teapa.
cauta pe google dar nu negocia cu persoane care nu-ti arata parintii si nu pot sa-ti ofere pedigree la caine. si in general fugi de chilipiruri (4-5 milioane e clar teapa).

Poti cauta pe site-ul ach.ro in listele de campioni pe cei din rasa Husky. Dai cautare dupa numele lor, al canisei sau al proprietarului si gaseti ce vrei.

Ai grija: daca suna prea bine sa fie adevarat, probabil ca e.

| rihannafox explică (pentru danielcretu1980):

Pai oricum pot si eu sal recunosc dacae husky sau nu, n-am cum sa iau teapa si in plus il vreau fara pedigree, e prea scump 300 de euro

| anonim_4396 a răspuns (pentru rihannafox):

Nu ai cum sa il recunosti cand e pui, poate cand e pui arata exact ca un husky, dar cand o sa se dezvolte o sa vezi ca te-ai ales cu un mix veritabil.
Daca nu cumperi de la o canisa o sa te alegi cu un metis, nestiind ce bunici are el poate arata exact ca un husky si sa aiba temperamentul unui maidanez, mostenire genetica de la oricare din bunicii sau parintii lui.

| XoxoMariii a răspuns:

Eu stiu pe cineva, Vinde husky cu 308 euro : este ca, scump dar : este rasa pura parinti campioni big grin Ti-l da cu microcip pasaport carnet de sanatate + vaccinurile efectuate la zi happy daca vrei trimite-mi un mesaj

Răspuns utilizator avertizat