| IoanaGabby22 a întrebat:

De unde pot sa imi iau un Pokemon adevarat? Exista Pikachiu? Eu il vreau pe Piplup ca e frumos si mic si vreau sa ma laud la scoala ca sunt cea mai misto cu Pokemon... Funda happy Si ce mananca? Mancare se gaseste la acelasi magazin de unde iau si Pokemonul?

Răspuns Câştigător
| MissR a răspuns:

Poti sa-l comanzi de pe internet.
Ar trebui sa iti trimita pokemonul intr-o cutie impreuna cu mancarea.Cand nu mai are mancare poti sa ii dai inghetata de ciocolata. Niciun fel de alta inghetata, ca se strica la stomac.

| Daydream a răspuns (pentru MissR):

Ai spus asta doar ca sa primesti funda, nu?

Răspuns utilizator avertizat
7 răspunsuri:
| Sociopat a răspuns:

Da,Pokemonii sunt adevarati insa dupa ce s-a aflat ca sursa lor de hrana sunt lacrimile copiilor orfani au fost vanati si omorati deoarece s-au descoperit pokemoni care ucideau parinti pentru a lasa copiii orfani si a-si asigura o sursa de hrana.

| KinderBeeeib a răspuns:

Da Gabriela draga. Evident ca exista laughing
Cauta pe mercador si gasesti cumvanzator rolling on the floor
Draguta, nu mai crede ce vezi la desene animate.Nimic nu e reeal sad

| Daydream a răspuns:

Draga Gabriela, baga bine la cap ca nu exista nici sirene adevarate nici Pokemoni! Sunt doar desene!
Pentru cei care mi-au citit raspunsul, eu zic sa va uitati la celelalte intrebari ale ei!

| rafaell a răspuns:

laughingMancarea se gaseste la petshop intrebi :Aveti mancare pentru pokemon? si un pokemon il iei de la crescatori de pokemon costa cam 300-2000euro depinde de marime si putere!

| qScript a răspuns:

Mi-e mila de tine o.O.