| Deidara554 a întrebat:

De vreo 4 zile am in casa un porumbel pe care l-am 'salvat' dintre coltii unui caine din cartierul meu. I-am bandajat aripa, i-am dat sa manance seminte de floarea soarelui si mazare (asa am gasit pe net) dar nu prea bea apa.Am vrut sa ii dau drumul azi dar nu stie sa zboare si iar s-a repezit cainele la el.Credeti ca este bine pentru el sa il tin pana se mai incalzeste vremea si sa ii dau drumul intr-un parc? Daca merg la veterinar m-ar putea ajuta cu aripa lui? L-am bandajat eu, dar nu sunt doctor. Funda big grin.

Răspuns Câştigător
| stlucian a răspuns:

Iesti un om bun! Dar nu poti face mult in cazul asta! Un veterinar va sti ce sa faca!

Recomandarea mea e sa mergi le un veterinar si daca ai posibilitatea sa-l ingrijesti e bine!

IUBESC OAMENII care iubesc animalutele indiferant daca sunt pesari/pesti/mamifere!

Sa nu uiti ca porumbei sunt cei mai vanati in mediu urban pentru ca sunt prietenosi. Daca le pui boabe de mancare undeva ei vor reveni acolosi la fel si puii lor!

Nu stiu cat te ar costa asta dar e un gest nobil si poate e doar un puiut care nu stie sa zboare, deocamdata.

Asa cum noi oamenii suntem hraniti cu "lingurita" de mici si aceste fapturi DUMNEZEIESTI poate au nevoie de O SANSA!

Succes thumbs up

1 răspuns:
| Zendaya a răspuns:

Cred ca cel mai bine ar fi sa il mai tii putin la tine, pana cand isi mai revine cat de cat, macar sa poata zbura.Insa daca consideri ca nu reusesti sa ai grija de el singura, il poti duce la veterinar.