Buna! Nu trebuie sa le puinimic in apa, sau pui vitamine de lao farmacie veterinara.Da, se poate pune si lamaie si miere! De ce? Lamaia contine vitamina c(ajuta istemul imunitar), iar mierea are glucoza:un energizant puterni. Avand o viata activa, si zburand mii de km au nevoie si de asa ceva! Dar de cele mai multe ori nu se pune nimic. Sfaturi ar fi sa le dai scoici pisate(valve(carapace)), pentru calciu sau creta scolara alba pisata.Pentru a-si pastra sanatos sistemul digestiv au nevoie sa ingere nisip marunt cu sare de bucatarie, sau si mai bine sare fara iod pentru animale domestice. Sfaturi principale cam astea ar fi, nu imi plac aceste zburatoare(parere proprie), dar tatal meu este columbofil de concurs si stiu cum isi ingrijeste porumbeii ! Bafta multa la cresterea porumbeilor.
Columbofil=porumbar=iubitor si crescator de porumbei, asta in caz ca nu stii.Nu vreau sa fiu ironic, vreau sa ma asigur ca cei care le raspund inteleg complet ce balmajesc !
Eu stiam ca trebuie sa le pui saruri si minerale si miere nu cred ca e recomandat asa ceva si lamaia e destul de acida dar saruri cu siguranta si mai poti sa iei scoici cand mergi la mare si sa le pisezi ei le vor manca si este recomandat chiar si nisip de acolo, este o carte unde se mentioneaza nu mai stiu cum se numea nu este a mea si am citit asta de mult.