| IonuţR1995 a întrebat:

Deci acum pentru prima data perusii mei au facut pui si sincer nu stiu ce sa fac, cat timp las puiul cu ei, niste informatii ar fi bune.

Răspuns Câştigător
| AndreeutzaDeea a răspuns:

Nu iti face griji,lasa puii pana cresc cu parintii lor,eventual putin mai tarziu poti sa ii iei si in mana pentru a se domestici de mici si sa fie prietenosi cu tine mai tarziu, perusii tai vor sti ce sa faca, tu trebuie doar sa le asiguri traiul necesar perusilor adulti si de restul se ocupa ei, sa-ti traiasca, succes!

| IonuţR1995 explică (pentru AndreeutzaDeea):

Multumesc mult si sincer pentru raspuns, sincer sa fiu chiar eram panicat laughing habar n-aveam ce trebuie sa fac. Era o dezordine in capu' meu : ii hranesc eu cu seringa ori perusii gen d'astea. Sincer mai calmat laughing. Mersi inca o data si funda (macar atat).

| AndreeutzaDeea a răspuns (pentru IonuţR1995):

In general nu trebuie hraniti cu seringa,doar daca nu ii hranesc perusii,dar daca vrei sa fi precaut poti incerca, nu ai pentru ce, mi-a facut placere sa te ajut, multumesc de funda, succes!

6 răspunsuri:
| klau95 a răspuns:

Totusi iti recomand sa nu-i mai lasi sa se imulteasca.
Mai dale si tu drumu la parintii lasa usita deschisa sa mai iasa si se vor simti mult mai bine o sa le dea mancare puiilor daca pui undeva si o sa invete sa zboare si puii o sa fie perfect.
Asa fac si eu cu perechea mea de perusii le las usita deschisa si ies mai mereu.

| IonuţR1995 explică (pentru klau95):

Le-as da si eu drumul dar din 4 oua doar un pui a iesit si mai sunt 3 oua de clocit si astept dupa aia sa creasca putin si puii, la primul nici pufu nu i-a dat ce sa invete acum sa zboare?laughing Oricum e folositor si raspunsu tau, mersi.

| klau95 a răspuns (pentru IonuţR1995):

Da pai cam estebig grin ca depinde viata lor de tine adica bine cand or creste mai mari sa incerci nu de alta dar o sa vezi daca il obisnuiesti de mic cu tine o sa fie dresat si atasat de tine o sa vina la tine, o sa vorbeasca, o sa se joace, etc.
De exemplu perusu meu asa dresat e ca s-a dus de 2 ori afara si l-am recuperathappy deci practic e prea atasat de oamenii sa nu mai zic cat vorbeste. are si o femela dar sta si cu ia si vine si la mine.

| IonuţR1995 explică (pentru klau95):

E foarte bine, am avut prieteni care le dadeau la perusi drumu din cusca pe geam la balcon si se intorceau dar o data nu s-au mai intors si eu nu am incercat si sincer tin prea mult la ei ca sa risc asa ceva laughing. Totusi o sa incerc ce mi-ai propus tu.happy