| bullet513 a întrebat:

Deci am 2 Beagli' sau cum se scrie la plural laughing la singular (Beagle) asa... un mascul si o femela... big grin femele am cumparato de mare adica are 9 luni dar nu am observat sa latre deloc! si stau la casa deci e toata ziua afara doar cand ma joc mai dur cu ea asa mai scoate cate un sunet dar nu latra niciodata E posibil sa fie muta?! va rog ajutor happy

Răspuns Câştigător
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Sau e posibil ca cel de la care ai cumparat-o sa ii fi "operat" corzile vocale. E o operatie mutilanta pe care o fac unii cainilor tinuti in apartamente de bloc. Ca sa nu deranjeze vecinii.
Uita-te cu atentie la ea: daca vezi ca face gesturile obisnuite pentru a latra si nu se aude niciun sunet, inseamna ca are corzile vocale taiate.

2 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

@analexandra: da. e o mare cruzime, dar oamenii au capacitati nemasurate in sensul asta. Nici eu nu mi-am imaginat ca asa ceva poate sa-i treaca prin cap cuiva, pana nu am vazut un documentar pe chestia asta.
Eu am stat la casa 30 de ani si am avut caine. Imi plac foarte mult cainii, dar, acum stau la bloc si nu as chinui un caine intre 4 pereti numai de dragul de a-l avea langa mine. Eu consider ca locul unui caine e in curte. Oricat ar fi de mic sau de fragil un caine, cred ca, genetic, nu e "construit" pentru a fi tinut in casa.

| analexandra a răspuns:

Ardnaxur1961, e foarte crud, deci nu imi vine sa cred ca unii oameni pot face asta. In legatura cu intrebarea, se poate sa fie ori muta din nastere, ori sa aiba corzile vocale taiate, ori, pur si simplu sa nu vrea sa latre, unii caini,, ne latrand,, niciodata, deoarece in perioada cand se dezvolta aceasta abiliate sa fie intrerupta de o boala, stres sau cainele este timid. dar, intr-un fel e bine sa nu latre, mai ales daca stai la bloc. funda?