| Mi$tiK a întrebat:

Deci am o broasca testoasa de 2 ani jumate si i sa facut ceva pe ochi parca e un invelis gri transparent ce [poate fi si cum ar trebui sa o ajut, azi dimieata am aflat nu a fost acolo pana acum, stie cineva ce poate fi? pe net nu gasesc nimic.multumesc!

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fugi cu ea la veterinar, nu baga in seama toate vorbele pe care le auzi. El stie cel mai bine ce are...

kiss :*:*

| @*iubitza*@ a răspuns:

Eu am o broscuta de 2 luni testoasa si am o prietena care are si ea o broscuta testoasa si mi-a spus ca si broscutei ei i s-a intamplat dar a mancat bine si adormit mult si intr-o saptamana i-a trecut, dar mai bine mergi la veterinar.

| sufletzel a răspuns:

Si eu am testoasa de 4 ani. Si anul trecut am patit la fel. cand am scos-o de la hibernat avea ca o pielita alba pe ambii ochi si nu vedea nimic cu ei. Aaa, si nu manca deloc. Am dus-o la veterinar si mi-a dat antibiotice si vitamine si s-a chinuit saraca mama cu ea vreo 2-3 saptamana sa-i dea cu seringa pe gat si dupa 2-3 saptamana si-a revenit. I-au cazut chestiile alea albe de pe ochi si acum e sanatoasa tun. Veterinatul mi-a zis ca a fost iarna lunga si grea si a facut nu stiu ce infectie, de-aia mi-a dat antibiotice. Vitaminele erau pentru pofta de mancare, ca nu avea deloc.
Fara sa o duci sa o vada un veterinar, tu nu poti sa o ajuti cu nimic. Poate nu are ce a avut broasca mea si nu poti sa-i iei medicamente la nimereala.
Ideea e ca nu cred ca e grav-grav inkt sa o pierzi, dar daca nu o duci la veterinar poate deveni ceva grav-grav. Bafta!

Răspuns utilizator avertizat