| Decebalul a întrebat:

Deci am o catelusa care de vreo saptamna si cateva zile schioapata dar problema e ca nu are vreo rana sau sa fie lovita de cineva si aparent o doare undeva in zona soldului. Problema ii ca nu am cum sa o duc la vreun veterinar pentru ca sunt la tara si veterinarul de aici nu e bun de absolut nimic (serios, nu o sa mai apelez la el din cauza unor experiente mai vechi cu un alt catel). Deci cam cat ar fi normal sa ii ia sa se vindece?

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Luxatie de sold, banuiesc. Ar trebui sa o duci acel veterinar totusi pentru ca s'ar putea agrava si nu cred ca i'ar placea nici ei nici tie big grin

| b33a a răspuns:

Catelusa ta poate sa sufere de hernie de disc, de reumatism sau poate sa ii fi intrat ceva in labuta. Sincer cred ca are probleme cu soldurile. Daca e mai batrana e clar ca asta are insa daca e mai tanara sa nu fi facut cumva reumatism. E as sugera sa cauti un veterinar bun pentru ca se poate agrava problema si are nevoie de ajutor de specialitate. Daca are vreuna din problemele pe care ti le-am mentionat nu o sa se vindece ci se vor accentua durerile sad Imi pare rua de ea, Bafta multa insa tu nu prea o poti ajuta altfel sad