Daca stai la curte o poti convinge f usor spunandu-i ca atunci cand creste putin o lasi in curte si nu o sa va incurce cu nimic. Ca o farfurie de mancare la o pisica nici nu se simte.
Daca stai la bloc...atunci e un pic mai dificil pentru ca trebuie schimbat nisip, spalat pisic, cumparat boabe, curatat par etc...
Pe pisicuta mea a gasit-o tata pe bateria masinii a venit in Rahova tocmai din chitila cu ea sub capota fara sa stie. Acum pisicuta are mai bine de un an si e sanatoasa tun caci am pastrat-o. Eu zic sa faci la fel mai ales daca ai prins drag de ea.
Hmm
pai in primul rand te sfatuiesc sa mai discuti cu mamica ta, spune-i ca o sa ai tu grija de el etc. etc daca nici asa nu merge incearca sa o intrebi tot pe mama ta daca te lasa sa o duci la bunici, asa vei putea merge la ea:X daca nici asa nu se poate incerca printre prietenii tai vezi daca e dispus careva sa o tina sau daca ai o cunostinta care ar fi de acord.
PS: si eu am trecut printr-o situatie asemanatoare numai ca nu am luat pisicu acasa pana la urma l-am dat unei batrane care ingrijea mai multe pisici
sper sa te descurci si ca ti-am fost de ajutor!>
O sa-i zic mamei ca o sa am grija de ea si toate cele chiar daca nu o sa o fac
Catana:Eu stau in chitila